Nedelcearu: “La următoarea abatere, cred că va fi finalul carierei noastre!”

Mirela Apostol   
în Dinamo
05/11/2017, 00:04
Nedelcearu: “La următoarea abatere, cred că va fi finalul carierei noastre!”

Ionuţ Nedelcearu a vorbit la finalul partidei Gaz Metan – Dinamo 0-3 şi se bucură a reuşit să ia acasă cele trei puncte, după o perioadă dificilă în Ştefan cel Mare.

Fundaşul “câinilor” a vorbit şi despre episodul “beţie la Piatra-Neamţ”, în care a fost implicat alături de Steliano Filip, Valentin Costache, Sergiu Hanca şi Alin Dudea: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Aveam nevoie de această victorie pentru moral şi încredere. Ne-am făcut meciul uşor din prima repriză, e momentul zero, aşa cum ne-a spus şi mister în vestiar. Ei au încercat să joace cât de bine au putut. Am mai văzut henţuri, în fotbal se întâmplă multe. Nu a fost o perioadă prea bună, însă încerc să nu ţin cont de ce spune lumea, pentru că e normal ca ei să mă critice. La următoarea abatere, cred că va fi finalul carierei noastre. Locul nostru este în primele 6. Sper ca seara aceea să fi fost momentul 0. Toţi am învăţat din experienţa asta, chiar dacă am mai spus-o, nu va mai fi nicio fază de genul. Toată lumea ne-a iertat, nu ni s-a mai zis nimic. Vrem în play-off, acolo ne este locul. Sper ca la următorul meci să câştigăm şi să ne clasăm în primele şase echipe la finalul sezonului regulat”, a spus Ionuţ Nedelcearu.

Anton, după Gaz Metan – Dinamo 0-3: “Să ajungem în play-off!”

Paul Anton a vorbit şi el la finalul partidei: “Un moment bun, am reuşit să ne liniştim şi să câştigăm. Trebuie să ne apropiem de play-off. Da, am mai văzut henţuri, sunt greşeli care fac parte din joc, am avut ocazii multe şi până atunci. E bine că am reuşit să câştigăm, nu jocul a fost important, ci victoria. Sunt jucători tineri şi nu puteam ca noi să fim primi care să le dăm în cap. Am dat dovadă că suntem caractere, am câştigat. I-am zis lui Bokila în fiecare zi că suntem alături de el şi i-am acordat încredere”, a spus Paul Anton.

Închide ×