Fotbal intern

Zicu – Bojan, dialog aprins la TV: “Inexplicabil” / “Declaraţii proaste”

Gaz Metan - Dinamo 0-3, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano. Bojan Golubovic a fost în centrul celei mai controversate faze a meciului, atacantul bosniac a comis un henţ în minutul 27, iar...
05.11.2017 | 09:36
Zicu  Bojan dialog aprins la TV Inexplicabil  Declaratii proaste

Gaz Metan – Dinamo 0-3, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano. Bojan Golubovic a fost în centrul celei mai controversate faze a meciului, atacantul bosniac a comis un henţ în minutul 27, iar dinamoviştii au primit un penalty din care au marcat al doilea gol al meciului.

Faza a fost intens comentată de analiştii televiziunilor de sport, opinia unanimă fiind aceea că nimeni nu-şi poate explica ce a fost în mintea fotbalistului de 34 de ani – VEZI DETALII AICI. Ianis Zicu, fost fotbalist la Dinamo, a declarat la finalul meciului că ceea ce s-a întâmplat în minutul 27 este inexplicabil şi că nu a văzut niciodată aşa ceva. N-am văzut niciodată aşa ceva! Este inexplicabil. Poate ăsta era un exerciţiu la Iaşi, tot acolo a comis-o şi Ionuţ Voicu”. Bojan Golubovic i-a dat replica imediat lui Ianis Zicu şi a insitat să intre în direct pentru a dialoga cu fostul internaţional român. Fotbalistul medieşenilor a susţinut că s-au făcut declaraţii proaste în legătură cu greşeala sa din minutul 27 şi că va vorbi la judecată. De asemenea, Golubovic a precizat că niciodată nu a făcut lucruri necurate de când joacă fotbal. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Golubovic a vorbit cu Miriuţă înainte de Gaz Metan – Dinamo 0-3

Am auzit declaraţii de la domnii Ianis Zicu şi Narcis Răducan. Au făcut declaraţii proaste legate de numele meu. Am vrut să lovesc mingea cu capul, dar m-a lovit mingea la mână, nu ştiu cum m-a lovit. De la faza asta se fac declaraţii prosteşti, voi vorbi la judecată. Miriuţă mi-a fost antrenor la Ceahlăul. Am vorbit cu domnul Miriuţă două-trei ore înainte de meci. Bojan Golubivic e un om cinstit şi integru. Niciodată, la 35 de ani, niciodată nu am făcut lucruri murdare. Mă doare inima când echipa mea pierde şi cineva crede că eu am făcut ceva murdar. Sunt foarte dezamăgit că oamenii de fotbal fac asemenea declaraţii. Ianis, te rog frumos, eşti om de fotbal”, a declarat Bojan Golubovic pentru o televiziune de sport.

Ianis Zicu a replicat prompt şi a precizat că nu a declarat niciodată că a existat intenţie la greşeala lui Golubovic. Eu am păţit lucruri şi am pus mână pe minge când era o schimbare de direcţie, am oprit o minge care credeam că e în afara terenului şi era încă în teren. Am făcut henţ. Din gura mea nu a ieşit niciodată că ai făcut ceva intenţionat”.

La rândul său, Narcis Răducanu a susţinut că nu a înţeles biomecanica fazei. Am scos în evidenţă că eşti un tip integru, am spus că nu înţeleg biomecanica. Conexiunea cu Miriuţă nu s-a făcut aici. Trebuia să zici că ţi s-a întâmplat şi atâta tot”.

Şi-a anunţat plecarea din România

Chiar şi în aceste condiţii, Bojan Golubovic a spus că nu înţelege de ce există atâta răutate în fotbalul românesc şi a susţinut că niciodată nu a jucat la pariuri. De ce atâta răutate în fotbalul românesc? Doamne fereşte dacă am făcut ceva intenţionat. Când am văzut că e penalty am zis “Doamne fereşte, ce se întâmplă?. Niciodată nu am crezut că puteam pierde acest meci. Mâna a sărit mai mult decât capul meu. Am simţit că un jucător vine după mine şi nu am vrut să pierd duelul. Chiar sunt dezamăgit, îmi pare foarte rău să aud aceste lucruri. Nu joc pariuri, nu joc nimic. Vreau să protejez numele meu pentru tot ce am făcut în carieră. Eu plec peste un an de aici, hai să fie mai frumos pentru fotbalul românesc, pentru voi”, a încheiat Bojan Golubovic.