Fotbal intern

Katsikas îi “urechează” pe colegii scandalagii: “Lipsă de respect!”

Giorgios Katsikas, grecul din apărarea "câinilor", a vorbit despre partida Gaz Metan - Dinamo, din Liga 1 Betano, şi scandalul cu băutura de la echipă....
03.11.2017 | 16:43
Katsikas ii urecheaza pe colegii scandalagii Lipsa de respect
ADVERTISEMENT

Giorgios Katsikas, grecul din apărarea “câinilor”, a vorbit despre partida Gaz Metan – Dinamo, din Liga 1 Betano, şi scandalul cu băutura de la echipă.

Fundaşul central al formaţiei din Ştefan cel Mare a vorbit despre atmosfera de la echipă, după scandalul de la Piatra Neamţ, când mai mulţi dintre colegii săi au consumat băuturi alcoolice înainte de partida cu Aerostar Bacău: “Când se întâmplă ceva rau, dacă e vina mea sau a coechipierilor mei, lucrurile acestea care se întâmplă arată lipsa de respect nu numai faţă de ei, ci şi faţă de colegi, de club şi de suporteri. Nu mă simt trădat de ei că au făcut asta, dar cred că este o lipsă de respect nu numai faţă de noi, jucătorii, pentru că muncim împreună şi încercăm să obţinem ceva împreună, ci şi faţă de club. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

După înfrângerea din meciul cu Viitorul, atmosfera a devenit un pic apăsătoare în echipa noastră. Trebuie să acceptăm realitatea şi ce s-a întâmplat în ultimul meci, trebuie să învăţăm din acesta şi să mergem înainte. Nu avem ce să facem decât să jucăm bine şi să câştigăm câteva meciuri, apoi se va schimba şi atmosfera în tot clubul. Personal, nu cred că ratăm play-off-ul, am ambiţii mari, cred în mine şi în echipă.

Katsikas, înainte de Gaz Metan – Dinamo

Suntem într-o situaţie dificilă şi trebuie să câştigăm meciuri pentru a urca cel puţin pe locul 6. Trebuie să muncim din greu şi să fim responsabili de acţiunile noastre. Nu vreau să vorbesc despre probleme, probleme sunt peste tot, în orice club, mic sau mare, probleme mai mici sau mai mari, nu numai în România, şi în Grecia, şi în Europa. Nu mă concentrez pe probleme, ci pe progresul pe care putem să-l facem. E un moment dificil acum, dar dacă sutem responsabili şi facem ce trebuie să facem pe teren şi în afara lui putem să ajungem cel puţin pe locul 6. Echipa este unită, jucătorii şi staful sunt uniţi, dar nu ştiu dacă avem susţinere din afara. Nu vreau să explic asta, dar avem nevoie de susţinerea tuturor, chiar şi din partea presei pentru a obţine ceva anul acesta. Nu simt că sunt grupuri, românii şi străinii. E normal că românii să dorească să vorbească între ei, pentru că au relaţii mai strânse unii cu alţii. Dar asta nu înseamnă că eu, ca străin, ca grec, nu pot să vorbesc, să mă întâlnesc sau să joc cu românii. Desigur, mi-e mai uşor să comunic cu unii, decât cu alţii, dar asta faceţi şi voi. Nu e nimic personal, nu suntem divizaţi în grupuri.

ADVERTISEMENT

În Grecia, am experimentat o situaţie ca asta, cu fanii. Au venit la terenul de antrenament şi au fost aproape să ne lovească. Pentru mine nu e o situaţie neobişnuită. Dar am încercat să las totul în spate. Deci nu mi-e frică de astfel de situaţii. Pot să înţeleg dezamăgirea fanilor din ultimii ani, pentru că echipa nu a mers prea bine, dar şi anul trecut începutul a fost dificil şi apoi clubul a urcat până pe locul 3″, a spus Katsikas.

Partida Gaz Metan – Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Tags: