VIDEO. Dinamo se trezeşte din mahmureală! Bokila, primul gol

Cosmin Cojocareanu   
în Stiri sportive
05/11/2017, 00:01
VIDEO. Dinamo se trezeşte din mahmureală! Bokila, primul gol GALERIE FOTO

UPDATE, ora 22:33 / Dinamo obţine o victorie importantă la Mediaş, scor 3-0, şi iese din perioada de criză. Formaţia pregătită de Vasile Miriuţă se apropie la un singur punct de locul 6, ocupat de Astra, care ar asigura prezenţa în playoff. Bokila a dat primul său gol oficial în tricoul “câinilor”.

Vasile Miriuţă a decis formula cu care va încerca să obţină toate punctele în această seară: Penedo – Romera, Katsikas, Nedelcearu, Oliva – Mahlangu, Anton – Corbu, Rivaldinho, Salomao – Bokila.

Rezere: Brănescu, C. Vasile, Longher, R. Grigore, Hanca, Nascimento, I. Şerban.

De partea cealaltă, Cristi Pustai mizează pe Greab – Popovici, Cristea, M. Constantin, De Vriese – Zderici, Danci, I. Neagu, Bic – Olaru, Golubovici.

Rezerve: Pleşca Chamed, R. Romeo, L. Manole, Curtea, Buşu, Buziuc.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gaz Metan – Dinamo LIVE STEAM Liga 1 Betano. Criză profundă la echipa din Ştefan cel Mare. Vasile Miriuţă vrea să o depăşească pe Târnava Mare, cu o victorie în Gaz Metan – Dinamo.  Scandalul petrecăreţilor de la Dinamo a ţinut capul de afiş al ultimelor zile. Criza de imagine s-a transpus şi într-una a rezultatelor, Dinamo fiind umilită în ultima rundă, 0-4 în Ştefan cel Mare de Viitorul Constanţa. Cel mai puternic este afectată situaţia în clasament, unde trupa lui Vasile Miriuţă riscă să nu prindă play-off-ul. „Câinii“, sunt pe locul 7, la patru puncte distanţă de Astra, ultima echipă din sextetul fruntaş. În această situaţie, cele trei puncte la Mediaş sunt vitale.

În partida din Ardeal, Vasile Miriuţă nu va conta pe Costache, accidentat, şi nici pe Adam Nemec şi Steliano Filip, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, ambii protagonişti ai episodului Piatra Neamţ. În această situaţie, anticipăm următorul 11 al lui Dinamo, după ce petrecăreţii au scăpat doar cu amendă: Penedo – Romera, Nedelceanu, Katsikas, Oliva – Anton, Mahlangu – Hanca, Nascimento, Salomao – Rivaldinho.

Foame de puncte în Gaz Metan – Dinamo LIVE STEAM Liga 1 Betano

Partida a fost prefaţată astfel de Vasile Miriuţă: “Trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să câştigăm mâine, pentru că numai pe plan sportiv putem să ne reabilităm în faţa suporterilor şi în faţa noastră”. Completat de Giorgos Katsikas: “Probleme sunt peste tot, în orice club, mic sau mare, probleme mai mici sau mai mari, nu numai în România, şi în Grecia, şi în Europa. Nu mă concentrez pe probleme, ci pe progresul pe care putem să-l facem. E un moment dificil acum, dar dacă suntem responsabili şi facem ce trebuie să facem pe teren şi în afara lui putem să ajungem cel puţin pe locul 6”.

Despre joc, Paul Anton a spus: “Suntem concentraţi pentru meciul de mâine. Situaţia din clasament nu este una bună pentru noi şi nu avem voie să ne abatem de la gândul de victorie. Nu suntem pe un loc care să ne facă cinste. Nu a fost până acum un sezon care să ne facă cinste, dar sperăm ca de la meciul cu Gaz Metan Mediaş să arătăm altă faţă, să adunăm puncte şi să intrăm în play-off. Principala problemă a echipei este reprezentată de faptul că nu avem rezultate”.

Gaz Metan – Dinamo LIVE STEAM Liga 1 Betano. Vezi meciul ONLINE. Nu va fi însă cea mai facilă deplasare pentru Dinamo. În ultimul meci din campionat de la Mediaş, Dinamo a pierdut la scor, cu 4-0. În actuala stagiune, în tur, în Ştefan cel Mare, Dinamo s-a impus cu 3-1 în faţa ardelenilor. Actualul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuţă a cunoscut şi el gustul victoriei în acest sezon în faţa medieşenilor. Aflat pe banca formaţiei Concordia Chiajna, a câştigat cu 2-1 pe Târnava Mare.

Partida Gaz Metan – Dinamo se va disputa de la ora 20:45 şi va fi transmis în format LIVE STREAM pe FANATIK.RO

Închide ×