Fotbal intern

Mediaş-Dinamo 3-2, de la 1-2! Gazul a fost Fortes cu Dinamo, iar Mediaşul e lider după 3 etape

06.08.2018 | 22:29
MediasDinamo 32 de la 12 Gazul a fost Fortes cu Dinamo iar Mediasul e lider dupa 3 etape

Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano. Gaz Metan Mediaş – Dinamo se va juca luni, de la ora 21:00, în etapa a treia din Liga 1 Betano. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte înainte de duelul direct, după ce au obţinut câte o victorie şi o remiză în primele runde din prima ligă a României.

UPDATE  Final de meci la Mediaş. Gazul bate cu 3-2 Dinamo şi urcă pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano după 3 etape!


UPDATE   Fortes marchează la colţul lung 2 minute mai târziu: 3-2!


UPDATE   Mihai Popescu marchează în propria poartă, după ce Popovici a dejata în el. 2-2 în minutul 57


UPDATE  Moldoveanu aduce “alb-roşii” în avantaj, imediat după pauză, în minul 47


UPDATE   Salomao a egalat pentru Dinamo în minutul 32 al partidei de la Mediaş.


UPDATE  Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 1-0. Buşu a centrat de pe partea stângă, Darius Olaru a preluat perfect şi l-a învins pe Penedo cu un şut din interiorul careului.


Update, ora 21:00 A început partida Gaz Metan Mediaș – Dinamo București

Gaz Metan - Dinamo, ora 21:00. Live video etapa 3 Liga 1 Betano. Intrarea echipelor pe teren
Gaz Metan – Dinamo, ora 21:00. Live video etapa 3 Liga 1 Betano. Intrarea echipelor pe teren

Update, ora 20:30. Suporterii celor de la Gaz Metan se înghesuie să cumpere bilete pentru duelul cu FC Dinamo Bucureşti:

Cozi la casa de bilete înainte de Gaz Metan – Dinamo

Update. Echipele de start:

CS Gaz Metan Mediaș: Cecilia Batista – V. Crețu, M. Constantin, Diallo, Bușu – I. Cristea, Fofana – D. Olaru, Chamed, Caiado – Fortes.
Antrenor: Mihai Teja
Rezerve: Pleșca – Aurelio Coimbra, Buziuc, Ely, Trif, P. Costea, R. Romeo.

FC Dinamo București: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, D. Nistor – Pesic, Moldoveanu, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Eșanu – Sorescu


Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano.  Florin Bratu a prefaţat duelul care se va disputa luni seara şi a anunţat că Fortes, unul dintre cei mai buni jucători ai Gazului în startul sezonului, va avea parte de un tratament special. În plus, antrenorul “câinilor” a anunţat că Tomislav Gomelt nu va putea să evolueze în partida de la Mediaş.

Gaz Metan – Dinamo LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano. “Carlos Fortes e un atacant interesant, va avea un marcaj special, dar normal că încercăm să ne ocupăm de fiecare jucător al Gazului. Întâlnim o echipă puternică, care și-a schimbat antrenorul. Mihai Teja a trecut pe la Dinamo, e foarte bun, foarte ambițios, cu siguranță își dorește să câștige acest meci. Suntem pregătiți și sperăm să fi rezolvat în această săptămână greșelile făcute în meciul cu FCSB. Gaz Metan e o echipă puternică, cu talie, o echipă cu jucători foarte interesanți. Pe teren propriu, cei de acolo sunt o echipă greu de învins. În ultimii ani, noi ne-am făcut treaba la Mediaș și sperăm ca acest lucru să se repete și de această dată. A fost o săptămână bună. Au fost lucruri mai puțin bune pe care le-am făcut împotriva FCSB, dar și lucruri bune. Trebuie să corectăm ce n-am făcut bine și să încercăm să ridicăm nivelul. Din punct de vedere mental, echipa stă bine, însă îmi doresc mai multă concentrare”, a declarat Florin Bratu.

Gaz Metan - Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV - etapa 3 - Liga 1 Betano
Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano

Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM – etapa 3 – Liga 1 Betano

Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano.  Mihai Teja nu va sta pe bancă la meciul cu Dinamo, după ce a fost eliminat în prima etapă din Liga 1 Betano. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş a anunţat că le-a transmis jucătorilor săi că fiecare meci este o finală. “Orice meci este pentru noi precum o finală, așa am hotărât cu băieții, indiferent că jucăm cu Voluntari, Chiajna, Dinamo sau FCSB. Dinamo e o echipă puternică, un brand. Văd că s-a format un grup destul de bun acolo, joacă bine, au jucători cu calitate individuală care pot face diferența în orice moment. Secretul nostru? Munca. Muncim în fiecare zi, la fiecare antrenament. Încercăm să fim coerenți, să avem omogenitate. Există o discplină tehnico-tactică și una în afara terenului de care încercăm să ținem cont. Jucătorii se antrenează foarte bine și reacționează bine la ceea ce le cer eu. Suntem un grup unit și acesta este un lucru bun”, a declarat Mihai Teja.

Gaz Metan – Dinamo LIVE ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano. Meciul Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti se joacă luni, de la ora 21:00, şi va transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Partida se va disputa pe stadionul “Gaz Metan” din Mediaş, o arenă construită în anii ’50 şi care are o capacitate de 8.500 de locuri.

Gaz Metan – Dinamo LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Gaz Metan – Dinamo LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano. Dinamo Bucureşti are o cotă de 2.15 pentru a obţine victoria în meciul de la Mediaş. De cealaltă parte, un succes al celor de la Gaz Metan este cotat la 3.60, în timp ce remiza are o cotă de 3.25.