Sport

Ce chin, ce jale! Dinamo, victorie mică în fața copiilor de la Gaz Metan. Video

Dinamo a obținut o victorie chinuită în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, într-un meci din etapa a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Ligii 1 în care elevii lui Dusan Uhrin a practicat un joc mai mult decât modest.
22.04.2022 | 21:54
Ce chin ce jale Dinamo victorie mica in fata copiilor de la Gaz Metan Video
Gaz Metan - Dinamo Live video ora 20:00. Antrenament pentru baraj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-04-2022
17:00

Gaz Metan - Dinamo 0-1 (Carp 41)

VEZI VIDEO CELE MAI IMPORTANTE FAZE 

Final de meci – Dinamo se impune cu 1-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, dar jocul lasă de dorit și mai e puțin până la barajul decisiv pentru rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1.

l1p

Min. 46 – Matei a șutat direct pe poartă dintr-o lovitură liberă din lateral stânga, dar mingea a lovit bara transversală.

Min. 41 – GOOOL Dinamo!!! Cosmin Matei a executat un corner din partea dreaptă și Carp a deschis scorul cu o lovitură de cap bine plasată de la 9 metri.

Min. 32. Pierret şutează puternic, însă Bumbar scoate în corner. La acţiunea imediat următoare, “câinii” au lovit bara prin Grădinaru. 

Min. 24. Cosmin Matei ratează o şansă bună pentru Dinamo. Şutul decarului a trecut la o palmă pe lângă poarta adversă. 

Min. 13. Debutul de meci este unul liniștit. Fără ocazii de poartă deocamdată

Min. 1. Start de meci! 

22-04-2022
15:45

Echipele de start la meciul Gaz Metan - Dinamo

S-au anunțat echipele de start la meciul Gaz Metan – Dinamo.

Gaz Metan: Bumbar – Kanda, Lima Santos, Avram, Maxim – Santos Da Silva, Iancu – Steau, Gașpar, Costea – Noian. Rezerve: Grosz, Câmpean, Covaci, Domșa, Harfaș, Tala, Ursu. Antrenor: Flavius Boroncoi.

Dinamo: Eșanu – Moura, Jovanovic, Carp, A Radu – Bordușanu, Răuță, Pierret, Grădinaru – C. Matei – Morar. Rezerve: Figueiredo, Patriche, Crețu, Rodriguez, Torje, S. Filip, MIhaiu, Ivanovski, Măgureanu. Antrenor: Dusan Uhrin.

Meciul Gaz Metan Mediaş – Dinamo are loc vineri, 22 aprilie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Mediaşul este ultima în clasament, cu un minus greu întâlnit, ca urmare a numeroaselor depunctări pentru neplata unor foşti jucători şi tehnicieni. Dinamo nu mai poate evita barajul cu una dintre echipele de pe locurile 3-4 din play-off-ul de promovare din Liga 2.

Unde se joacă meciul Gaz Metan – Dinamo

Întâlnirea Gaz Metan – Dinamo se dispută vineri, 22 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul echipei medieşene, în etapa a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Dacă până acum suporterii câinilor făceau deplasarea alături de favoriţii lor după eşecul de la Mioveni, care a stabilit clar că alb-roşii vor juca baraj de supravieţuire fanii au decis să nu mai meargă la Mediaş.

ADVERTISEMENT

Va fi o atmosferă dezolantă în tribune la acest meci, deoarece Gaz Metan, pentru a nu se retrage, foloseşte mulţi tineri din pepiniera clubului şi suporterii nu mai au nici un fel de interes de a mai urmări meciurile de pe teren propriu atâta timp cât echipa nu are cum să joace la un nivel decent.

Cine transmite la TV partida Gaz Metan – Dinamo

Partida Gaz Metan – Dinamo se joacă vineri, 22 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul echipei din judeţul Sibiu, în etapa a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaş vineri, 22 aprilie, va fi o vreme prielnică fotbalului, cu maxima zilei urcând până la 21 de grade, în jur de 16 grade la ora meciului. Nu există nici un pericol de ploaie, care va pune stăpânire pe Mediaş şi pe judeţul Sibiu 24 de ore mai târziu. Arbitrul la acest meci delegat de Comisia de specialitate este Robert Avram  din Piteşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Gaz Metan – Dinamo

La medieşeni nici nu putem vorbi despre jucători absenţi, pentru că nucleul lor de bază în alcătuirea formaţiei îl reprezintă tineri din pepinieră, pe lângă care au mai rămas câţiva dintre foştii jucători, care nu au putut pleca. Oricum, antrenorul Flavius Boroncoi spune că după dezastrul de la Bucureşti cu Rapid, în care a încasat opt goluri, echipa va juca altceva cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cum este clar că Dinamo va juca barajul de supravieţuire nu este exclus ca antrenorul Duşan Uhrin să decidă să înceapă să lase acasă din rândul oamenilor importanţi ai echipei, pentru a nu risca producerea unor accidentări care să diminueze potenţialul echipei. În mod cert unul care nu va face deplasarea este fundaşul Marco Ehmann, care a şi cerut să i se accepte plecarea de la Dinamo.

Cote la pariuri la jocul Gaz Metan – Dinamo

Deşi Dinamo poate veni la Mediaş cu mulţi jucători de la tineret şi astfel să scadă simţitor forţa echipei casele de pariuri consideră că victoria alb-roşilor nu are cum să fie pusă la îndoială iar cota acordată la victorie nu ajunge nici măcar la 1,10. În schimb o adevărată surpriză ar fi succesul medieşenilor, cu o cotă de-a dreptul astronomică: 29:00!

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat cele două echipe şi-au împărţit victoriile acasă: Mediaşul cu 2-1 pe vremea când încă mai erau în lot toţi jucătorii importanţi şi 4-0 Dinamo nu cu mult timp în urmă, însă deja la acea dată Mediaşul începe să îşi piardă oamenii, plecaţi liberi de contract.

ADVERTISEMENT