Fotbal intern

VIDEO. “Mingea m-a lovit în mână, nu eu pe ea!” Golubovici, ce penalty!

Dinamo a ieşit din criză la Mediaş. Formaţia pregătită de Vasile Miriuţă şi-a apropiat foarte repede victoria şi conducea cu 2-0 după doar 27 de minute. Succesul obţinut de"câini",...
05.11.2017 | 00:04
VIDEO Mingea ma lovit in mana nu eu pe ea Golubovici ce penalty
ADVERTISEMENT

Dinamo a ieşit din criză la Mediaş. Formaţia pregătită de Vasile Miriuţă şi-a apropiat foarte repede victoria şi conducea cu 2-0 după doar 27 de minute. Succesul obţinut de”câini”, 3-0 final, a fost facilitat şi de un fost jucător de la FCSB.

Bojan Golubovic este cel care a comis lovitura de pedeapsă din care Anton a majorat diferenţa pentru Dinamo şi a făcut-o într-un mod foarte ciudat, care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii săi. Venit să ajute defensiva la un corner pentru “roş-albii”, atacantul bosniac a comis o eroare incredibilă. “N-am lovit mingea cu mâna, ci mingea pe mână! E incredibil ce s-a întâmplat. Am vrut să dau cu capul, dar m-a lovit în mână. Nu am explicaţii nici pentru mine. Eu sunt om serios, am obraz curat. Am făcut totul în carieră, până la 34 de ani, curat“, a spus Bojan la final. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Poziţionat la scurt, Golubovic a sărit pentru a respinge mingea centrată în careu, dar nu s-a coordonat deloc bine în mişcări. Deşi nu era presat de niciun adversar, fotbalistul de la Mediaş a lovit mingea cu mâna, pe care a ridicat-o cât a putut de sus pentru a opri balonul!

“N-am văzut niciodată aşa ceva! Este inexplicabil. Poate era ăsta un exerciţiu la Iaşi, tot acolo a comis-o şi Ionuţ Voicu”, a spus Ianis Zicu la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Faza cu Bojan Golubovic erou negativ aduce aminte de o eroare asemănătoare făcută de Ionuţ Voicu, fost coleg al lui Golubovic la CSMS Iaşi. Voicu, într-un meci Botoşani – Iaşi, a făcut un henţ incredibil la o minge pe care o putea lovi şi cu capul. Prin reuşita din acel penalty, FC Botoşani reuşea să se impună, scor 1-0.

VEZI AICI FAZA INCREDIBILĂ DIN CARE GOLUBOVIC A PROVOCAT UN PENALTY HILAR

Cu victoria de la Mediaş, formaţia lui Miriuţă a adunat 24 de puncte, cu unul sub Astra, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off.

ADVERTISEMENT
Tags: