Fotbal intern

Gaz Metan e pregătită de „cel mai important meci din istorie”. Răzvan Pleșca: „Dacă batem Dinamo, o batem cu sufletul!”. VIDEO EXCLUSIV

15.02.2020 | 17:19
Gaz Metan e pregatita de cel mai important meci din istorie Razvan Plesca Daca batem Dinamo o batem cu sufletul VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a învins Clinceniul, scor 3-2, și acum e la un singur pas de o calificare istorică în play-off.

Medieșenii sunt nevoiți să învingă Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat pentru a fi 100% siguri că vor obține calificarea în play-off, lucru care nu-l sperie pe Răzvan Pleșca, portarul medieșenilor.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș, aproape de o calificare istorică în play-off

Răzvan Pleșca a recunoscut, la finalul partidei cu Academica Clinceni, că echipa sa a jucat sub o presiune imensă și e pregătit de meciul vieții, contra celor de la Dinamo București.

„De multe ori nu am mai avut emoții ca pe finalul acestui meci. Au fost aproape să ne egaleze, dacă ne-ar fi egalat șansele noastre la un loc de play-off se reduceau dramatic”, a explicat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Pleșca nu crede că absența lui Edi Iordănescu de pe bancă la meciul cu Dinamo va conta prea mult. Iordănescu a fost eliminat în timpul meciului cu Clinceni și va fi suspendat cu Dinamo.

„Nu ne va lipsi neapărat, nu e ca și cum nu ar pregăti meciul, doar că nu va sta pe bancă, a mai lipsit câteva meciuri și nu am pierdut niciun meci fără el pe bancă.

ADVERTISEMENT

Cred că suntem 50% în play-off, va fi greu pentru că mereu echipele fără presiune joacă mai bine împotriva unei echipe care e sub presiune mare. Vom încerca să câștigăm cu sufletul, suntem în fața celui mai important meci din istoria lui Gaz Metan”, a concluzionat Pleșca.

Gaz Metan Mediaș se poate califica în play-off și în cazul unui rezultat negativ cu Dinamo, însă ar depinde atunci de rezultatele obținute de Viitorul și FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, medieșenii trebuie să spere la cazul puțin probabil în care Viitorul pierde cu Clinceni, iar FC Botoșani pierde cu Sepsi și Poli Iași.

  • Clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după 24 de meciuri:
  • CFR Cluj 49 de puncte (calificată) – 25 de meciuri
  • U Craiova 43 de puncte (calificată)
  • FCSB 43 de puncte (calificată)
  • Astra 40 de puncte
  • Gaz Metan Mediaș 40 de puncte -25 de meciuri
  • Viitorul 39 de puncte – 25 de meciuri
  • FC Botoșani 39 de puncte

 

ADVERTISEMENT