Nemulţumit după victoria de la Mediaş. “N-am arătat foarte bine!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
03/02/2018, 23:04
Nemulţumit după victoria de la Mediaş. “N-am arătat foarte bine!”

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în etapa 23 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018, iar Constantin Budescu a reuşit să obţină un penalty din care a deschis scorul şi a oferit o pasă decisivă din care a înscris Denis Alibec – vezi detalii. 

Mijlocaşul a vorbit despre victoria de la Mediaş şi susţine că jucătorii FCSB s-au relaxat după ce au înscris golul de 2-0. Constantin Budescu este fericit şi pentru Denis Alibec, cel care a înscris primul său gol din sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano – vezi detalii. 

Budescu, fericit că Alibec a spart gheaţa în Gaz Metan – FCSB 1-2

“Nu am arătat foarte bine în această seară, dar nu mai contează. Am venit direct în Mediaş şi s-a văzut acest lucru. Suntem plecaţi de mult de acasă. După golul de 2-0 ne-am relaxat un pic şi am avut probleme pe final. Sperăm să ne revenim cât mai curând. A fost 11 metri clar. M-a lovit cu piciorul în spate şi a fost penalty clar!

Denis nu trebuie să-mi mulţumească. Mă chinui de ceva timp să-i dau o pasă de gol. Mă bucur că a înscris Alibec în seara asta şi sper să o facă în fiecare meci. A demonstrat că este un atacant bun. Ăsta este fotbalul! Este păcat pentru că avea un moral bun după acest gol, dar o să-l înlocuiască altcineva. Urmează un program destul de dificil. O să avem meciul cu CFR Cluj şi trebuie să-l câştigăm. Andrei Vlad este mult mai matur decât se vede. Este un portar bun şi cu siguranţă o să crească. Deocamdată ne gândim la CFR pentru că o să fie un meci destul de dificil”, a spus Constantin Budescu pentru TV Telekom.

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.