Gigi Becali şi-a greşit “ţintele” după meciul cu Mediaş. “Şi ei sunt previzibili! Trebuie intervenit!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
04/02/2018, 15:03
Gigi Becali şi-a greşit “ţintele” după meciul cu Mediaş. “Şi ei sunt previzibili! Trebuie intervenit!”

Primul meci al FCSB în 2018 a adus şi prima victorie, dar şi primele ieşiri la rampă ale lui Gigi Becali. Finanţatorul roş-albaştrilor a pus tunurile pe Ionuţ Larie, Dennis Man şi pe Dragoş Nedelcu, pe care i-a criticat în termeni duri. Ilie Dumitrescu a mai identificat însă alţi doi jucători care au fost “mâini moarte” la partida de la Mediaş. 

“La fel ca şi Nedelcu, Pintilii nu aduce siguranţă pe faza defensivă. Asta s-a văzut prin faptul că cei de la Gaz Metan au reuşit să atace, să aibă ocazii şi să pună în pericol poarta lui Vlad, dar nici plus pe faza ofensivă! Şi asta pentru că devine previzibilă construcţia, una lentă. Aici trebuie să se intervină!”, a spus Dumitrescu la o televiziune de sport. 

Gaz Metan – FCSB 1-2. Şi Florin Tănase a fost criticat

De asemenea, nici aportul lui Florin Tănase, folosit ca vârf împins, nu l-a convins pe fostul jucător al Stelei. Decarul celor de la FCSB. Dumitrescu a criticat felul în care s-a mişcat Tănase. 

”Şi Tănase are probleme când e atacant. Iese mult din axul central, nu mai rămâne acolo în careu, nu apare nici alt jucător la finalizare  şi de aici lipsa unui om care să dea gol. Budescu, cu foarte multe greşeli în jocul lui , face diferenţa”, a concluzionat Ilie Dumitrescu. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.