Video. A şutat în Budescu! Gafa care a ajutat-o pe FCSB la Mediaş

fcsb, budescu, chamed, liga 1, gaz metan

Nasser Chamed este omul care o ajută pe FCSB să fie lider în Liga 1. Mijlocaşul de la Gaz Metan Mediaş a comis un penalty stupid la Budescu.

FCSB nu a convins deloc în primul meci din 2018, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş. Formaţia pregătită de Nicoalae Dică şi-a creat foarte puţine ocazii de poartă, în ciuda faptului că Tănase, Teixeira, Budescu şi Man au fost toţi pe teren.

Salvarea pentru FCSB a venit de la Nasser Chamed. Fotbalistul din Insulele Comore a făcut un gest incredibil. În încercarea de a degaja o minge, acesta a şutat direct în Budescu. Arbitrul Adrian Comănescu a dictat lovitură de pedeapsă fără să ezite. Vezi imagini în galeria foto

Fără emoţii, Constantin Budescu a reuşit să transforme şi a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, Alibec a reuşit să marcheze primul său gol în Liga 1 în acest sezon. Vezi aici detalii despre prestaţia lui Alibec. Au fost, totuşi, emoţii pentru FCSB, după golul lui Neagu. S-a terminat 1-2.

Vezi aici rezumatul partidei Mediaş - FCSB

După victoria de la Mediaş, FCSB trece pe primul loc, cu 50 de puncte, unul peste principala rivală la titlu, CFR Cluj. Etapa viitoare, formaţia pregătită de Nicolae Dică joacă împotriva ardelenilor pe Arena Naţională.