Video. A şutat în Budescu! Gafa care a ajutat-o pe FCSB la Mediaş

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
03/02/2018, 22:52
Video. A şutat în Budescu! Gafa care a ajutat-o pe FCSB la Mediaş GALERIE FOTO

FCSB nu a convins deloc în primul meci din 2018, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş. Formaţia pregătită de Nicoalae Dică şi-a creat foarte puţine ocazii de poartă, în ciuda faptului că Tănase, Teixeira, Budescu şi Man au fost toţi pe teren.

Salvarea pentru FCSB a venit de la Nasser Chamed. Fotbalistul din Insulele Comore a făcut un gest incredibil. În încercarea de a degaja o minge, acesta a şutat direct în Budescu. Arbitrul Adrian Comănescu a dictat lovitură de pedeapsă fără să ezite. Vezi imagini în galeria foto

Fără emoţii, Constantin Budescu a reuşit să transforme şi a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, Alibec a reuşit să marcheze primul său gol în Liga 1 în acest sezon. Vezi aici detalii despre prestaţia lui Alibec. Au fost, totuşi, emoţii pentru FCSB, după golul lui Neagu. S-a terminat 1-2.

Vezi aici rezumatul partidei Mediaş – FCSB

După victoria de la Mediaş, FCSB trece pe primul loc, cu 50 de puncte, unul peste principala rivală la titlu, CFR Cluj. Etapa viitoare, formaţia pregătită de Nicolae Dică joacă împotriva ardelenilor pe Arena Naţională.

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.