Găman surprinde: “A contat şi temperatura. M-am sufocat!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
03/02/2018, 23:13
Găman surprinde: “A contat şi temperatura. M-am sufocat!”

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa 23 din Liga 1 Betano – vezi detalii. Valerică Găman a debutat în tricoul “roş-albastru”, acesta fiind titularizat de Nicolae Dică. 

Fundaşul central susţine că jucătorii lui Nicolae Dică au fost afectaţi de diferenţa de temperatură în prima repriză a meciului cu Gaz Metan şi explică de ce nu a reuşit să câştige duelurile aeriene.

Ce zice Găman după Gaz Metan – FCSB 1-2

“Importante sunt cele trei puncte. Am întâlnit o echipă care a jucat cu ambiţie, dar pe noi ne interesează cele trei puncte. Cred că ne-a afectat şi diferenţa de temperatură în prima repriză, dar e bine că am câştigat. M-am sufocat în prima repriză. Eu eram obişnuit cu Liga 1. Antrenorul nostru ne-a spus că este o echipă total schimbată faţă de prima parte.

O să arătăm altceva în meciurile următoare. Trebuie să muncim mai mult şi să câştigăm mai multe dueluri aeriene. Este a doua sau a treia oară când joc împreună cu Larie. Este foarte importantă legătura dintre fundaşi. CFR şi Craiova sunt foarte bune. O să fie un playoff foarte interesant. Este important ce o să facem noi. Trebuie să ne pregătim mai bine până la meciul cu ei. Titlul se va câştiga în playoff”, a spus Valerică Găman.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 4-2, finala la CM 2018. Francezii, campioni mondiali după 20 de ani!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.