Un titular, făcut praf de Gigi: “E din alt film. În 6 luni scăpăm”

Marian Popovici   
in Fotbal intern
03/02/2018, 23:30
Un titular, făcut praf de Gigi: “E din alt film. În 6 luni scăpăm”

Patronul a declarat în ciuda victoriei că nu este mulţumit de jocul formaţiei sale şi l-a luat la ţintă pe fundaşul Ionuţ Larie, despre care spune că în vară va pleca de la echipă. 

“Larie e din alt film, dar asta nu e o problemă. Mai are 6 luni şi scăpăm de el. O să revină Bălaşa şi Planic. Eşti la Steaua şi nu dai bine cu capul, te fereşti şi bagi mingea în proprie poartă. După ce că nu face nimic, îl încurcă şi pe Găman. Nu înţeleg”, a spus Gigi Becali.

Dică are 5 fundaşi centrali în lot

Steaua stă bine la capitolul fundaşilor centrali, Nicolae Dică având multe soluţii pe acel post. Valerică Găman, Bogdan Planic, Mihai Bălaşa, Ionuţ Larie şi Artur Jorge fiind soluţiile lui Dică. 

FCSB este lider în Liga 1 după victoria cu Gaz Metan Mediaş. Steliştii au derby cu CFR Cluj etapa viitoare, duminică, de la ora 20:45. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.