Golul lui Alibec, contestat la analiza video! Ce a făcut Budescu

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
04/02/2018, 08:42
Golul lui Alibec, contestat la analiza video! Ce a făcut Budescu

Partida de la Mediaş a adus primul gol în Liga 1 Betano în acest sezon pentru Denis Alibec. A fost şi golul victoriei pentru FCSB şi o posibilă cale de împăcare între atacant şi antrenorul Nicolae Dică, relaţiile dintre cei doi fiind mai mult decât reci. Numai că golul nu a fost marcat în condiţii perfect regulamentare. 

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internaţional, a analizat faza la o televiziune de sport şi a ajuns la concluzia că arbitrul putea să anuleze golul marcat de Alibec. Problema a fost cu faza în sine, cu nu felul în care a marcat atacantul celor de la FCSB. 

Gaz Metan – FCSB 1-2. Graba lui Budescu

Concret, FCSB a primit o lovitură liberă pentru un fault la Teixeira, iar Constantin Budescu s-a grăbit să execute faza fixă. Numai că el a câştigat câţiva metri buni, locul executării neavând nicio legătură cu cel în care fusese faultat portughezul. 

Cei de la Mediaş au contestat după meci arbitrajul, însă faza despre care a vorbit Cristi Pustai a fost cea în care FCSB a primit penalty-ul din care acelaşi Constantin Budescu a deschis scorul. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.