Fotbal intern

Golul lui Alibec, contestat la analiza video! Ce a făcut Budescu

Probleme de arbitraj în Gaz Metan - FCSB 1-2. Faza golului marcat de Alibec este contestată la analiza video a meciului!
04.02.2018 | 08:42
Golul lui Alibec, contestat la analiza video! Ce a făcut Budescu
ADVERTISEMENT

Partida de la Mediaş a adus primul gol în Liga 1 Betano în acest sezon pentru Denis Alibec. A fost şi golul victoriei pentru FCSB şi o posibilă cale de împăcare între atacant şi antrenorul Nicolae Dică, relaţiile dintre cei doi fiind mai mult decât reci. Numai că golul nu a fost marcat în condiţii perfect regulamentare. 

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internaţional, a analizat faza la o televiziune de sport şi a ajuns la concluzia că arbitrul putea să anuleze golul marcat de Alibec. Problema a fost cu faza în sine, cu nu felul în care a marcat atacantul celor de la FCSB. 

ADVERTISEMENT

Gaz Metan – FCSB 1-2. Graba lui Budescu

Concret, FCSB a primit o lovitură liberă pentru un fault la Teixeira, iar Constantin Budescu s-a grăbit să execute faza fixă. Numai că el a câştigat câţiva metri buni, locul executării neavând nicio legătură cu cel în care fusese faultat portughezul. 

Cei de la Mediaş au contestat după meci arbitrajul, însă faza despre care a vorbit Cristi Pustai a fost cea în care FCSB a primit penalty-ul din care acelaşi Constantin Budescu a deschis scorul. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri