Ironii pentru Budescu: “Să ceri o bătaie la fund data viitoare!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
04/02/2018, 09:11
Ironii pentru Budescu: “Să ceri o bătaie la fund data viitoare!”

Suspendat pentru meciul de la Mediaş, Harlem Gnohere a urmărit de acasă victoria echipei sale, 2-1, în primul meci al lui 2018. Imediat după meci, golgheterul la zi al Ligii 1 a ţinut să celebreze victoria cu o postare pe Instastory. 

“Cere o bătaie la fundul gol data viitoare!” a fost mesajul pe care i l-a trimis, în glumă, lui Constantin Budescu, francezul ilustrându-l cu poza momentului în care jucătorul cu numărul 11 de la FCSB e doborât cu un şut în fund în careu de fundaşul Chamed de la Mediaş. 

Gaz Metan – FCSB 1-2. Pustai a contestat arbitrajul

Antrenorul gazdelor, Cristi Pustai, a vorbit după meci de penalty-ul acordat lui Constantin Budescu, afirmând despre acesta ca a fost mult prea uşor obţinut. Pustai s-a legat şi de o posibilă eliminare a lu Denis Alibec. 

”Chiar şi în pregătiri am primit uşor penalty-uri, chiar şi acesta a fost aşa. Îţi dai seama, să te conducă Steaua dintr-o neglijenţă, în felul acesta. Până atunci meciul a fost echilibrat. A fost discutabilă situaţia cu Alibec. Cred că putea să primească al doilea galben. Mai erau 20 de minute şi nu ştiu ce se întâmpla”, a fost declaraţia tehnicianului. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.