Ironii pentru Budescu: "Să ceri o bătaie la fund data viitoare!"

Constantin Budescu, Harlem Gnohere, Gaz Metan-FCSB

Harlem Gnohere nu a pierdut prilejul de a face mişto de Constantin Budescu după Gaz Metan - FCSB 1-2 în Liga 1 Betano. Mesajul francezului

Suspendat pentru meciul de la Mediaş, Harlem Gnohere a urmărit de acasă victoria echipei sale, 2-1, în primul meci al lui 2018. Imediat după meci, golgheterul la zi al Ligii 1 a ţinut să celebreze victoria cu o postare pe Instastory. 

"Cere o bătaie la fundul gol data viitoare!" a fost mesajul pe care i l-a trimis, în glumă, lui Constantin Budescu, francezul ilustrându-l cu poza momentului în care jucătorul cu numărul 11 de la FCSB e doborât cu un şut în fund în careu de fundaşul Chamed de la Mediaş. 

Gaz Metan - FCSB 1-2. Pustai a contestat arbitrajul

Antrenorul gazdelor, Cristi Pustai, a vorbit după meci de penalty-ul acordat lui Constantin Budescu, afirmând despre acesta ca a fost mult prea uşor obţinut. Pustai s-a legat şi de o posibilă eliminare a lu Denis Alibec. 

”Chiar şi în pregătiri am primit uşor penalty-uri, chiar şi acesta a fost aşa. Îţi dai seama, să te conducă Steaua dintr-o neglijenţă, în felul acesta. Până atunci meciul a fost echilibrat. A fost discutabilă situaţia cu Alibec. Cred că putea să primească al doilea galben. Mai erau 20 de minute şi nu ştiu ce se întâmpla”, a fost declaraţia tehnicianului.