Fotbal intern

Dică, îngrijorat înainte de CFR Cluj: “Trebuie să jucăm mai bine”

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul de la Mediaş cu Gaz Metan. Nicolae Dică a recunoscut că jocul echipei sale nu a fost la nivelul aşteptărilor, dar este mulţumit de rezultat.
03.02.2018 | 23:12
Dică, îngrijorat înainte de CFR Cluj:

Antrenorul Stelei a declarat după meci că au fost multe greşeli în apărarea Stelei şi în meciul cu CFR Cluj din etapa viitoare va fi un altfel de meci: 

“Sunt mulţumit de rezultat. Jocul nu m-a mulţumit. N-am făcut joc bun, am suferit mult. Ştiam că vom avea meci greu. Am avut probleme la începutul primei reprize şi la finalul meciului. Nu am câştigat duelurile aeriene, chiar dacă avem fundaşi cu talie. 

Am greşit la fazele fixe. Pentru a câstiga campionatul trebuie să dăm mult mai mult. Îmi doresc mai mult pe faza defensivă. CFR a adus jucători de valoare. Ne va aştepta un meci foarte greu. Trebuie să jucăm mult mai bine”, a spus Dică. 

Nicolae Dică: “I-am strigat lui Alibec să fie mai calm” 

Antrenorul vicecampioanei a vorbit şi despre evoluţia lui Denis Alibec, care a înscris un gol, dar este suspendat pentru meciul cu CFR Cluj şi despre Andrei Vlad, noul titular din poarta Stelei: 

“Mă bucur că Alibec a marcat. Din dorinţa de a recupera mingea, a făcut acea alunecare. Nu îi pot reproşa nimic. A mai avut o alunecare. I-am strigat să fie mai calm să nu ia al doilea galben. Vlad are încrederea noastră, e un jucător important, chiar dacă are 19 ani. A avut o evoluţie ok. El trebuie să înţeleagă că avem încredere în el. Va ajunge la echipa naţională”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri