Dică, îngrijorat înainte de CFR Cluj: “Trebuie să jucăm mai bine”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
03/02/2018, 23:12
Dică, îngrijorat înainte de CFR Cluj: “Trebuie să jucăm mai bine”

Antrenorul Stelei a declarat după meci că au fost multe greşeli în apărarea Stelei şi în meciul cu CFR Cluj din etapa viitoare va fi un altfel de meci: 

“Sunt mulţumit de rezultat. Jocul nu m-a mulţumit. N-am făcut joc bun, am suferit mult. Ştiam că vom avea meci greu. Am avut probleme la începutul primei reprize şi la finalul meciului. Nu am câştigat duelurile aeriene, chiar dacă avem fundaşi cu talie. 

Am greşit la fazele fixe. Pentru a câstiga campionatul trebuie să dăm mult mai mult. Îmi doresc mai mult pe faza defensivă. CFR a adus jucători de valoare. Ne va aştepta un meci foarte greu. Trebuie să jucăm mult mai bine”, a spus Dică. 

Nicolae Dică: “I-am strigat lui Alibec să fie mai calm” 

Antrenorul vicecampioanei a vorbit şi despre evoluţia lui Denis Alibec, care a înscris un gol, dar este suspendat pentru meciul cu CFR Cluj şi despre Andrei Vlad, noul titular din poarta Stelei: 

“Mă bucur că Alibec a marcat. Din dorinţa de a recupera mingea, a făcut acea alunecare. Nu îi pot reproşa nimic. A mai avut o alunecare. I-am strigat să fie mai calm să nu ia al doilea galben. Vlad are încrederea noastră, e un jucător important, chiar dacă are 19 ani. A avut o evoluţie ok. El trebuie să înţeleagă că avem încredere în el. Va ajunge la echipa naţională”

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.