Fotbal intern

Pustai, supărat de arbitrajul cu FCSB: “Alibec trebuia eliminat”

Cristi Pustai spune că echipa sa ar fi meritat mai mult cu FCSB, dar ratările i-au costat pe medieşeni. Acuză şi arbitrajul lui Comănescu.
03.02.2018 | 23:21
Pustai suparat de arbitrajul cu FCSB Alibec trebuia eliminat
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus la Mediaş, scor 2-1, după o partidă în care a tremurat serios pentru cele trei puncte. Cristi Pustai simte că echipa sa ar fi meritat mai mult, doar că a ratat prea multe ocazii. Critică şi arbitrajul lui Adrian Comănescu.

“Unii jucători astăzi au fost timoraţi. Am făcut multe greşeli şi am ratat foarte mult. E un lucru bun că am avut ocazii. Olaru a jucat bine, îmi pare rău că nu a înscris. Să iei gol pe o neglijenţă de acest fel, e greu după. Alibec merita al doilea galben, mai erau 20 de minute”, a declarat Pustai la o televiziune de sport. 

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, omul care a avut cele mai mari ocazii ale medieşenilor, spune că şi el că jocul FCSB nu a fost atât de impresionant pe cât s-ar fi aşteptat. “Cred că am făcut un joc bun şi meritam mai mult de la acest meci. Sper să trec peste aceste trei ratări şi să înscriu pe viitor. Mă aşteptam să facă un joc mai bun cei de la FCSB. Dar poate şi pentru că noi am jucat bine. Sperăm să ne sudăm echipa şi să mergem tot aşa. Cei de la FCSB au mereu echipă bună, chiar dacă astăzi nu am văzut cine ştie ce”, a spus Pustai.

După victoria de la Mediaş, FCSB trece pe primul loc, cu 50 de puncte, unul peste principala rivală la titlu, CFR Cluj. Etapa viitoare, formaţia pregătită de Nicolae Dică joacă împotriva ardelenilor pe Arena Naţională. Gaz Metan este pe 13, cu 15 puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: