Pustai, supărat de arbitrajul cu FCSB: “Alibec trebuia eliminat”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
03/02/2018, 23:21
Pustai, supărat de arbitrajul cu FCSB: “Alibec trebuia eliminat”

FCSB s-a impus la Mediaş, scor 2-1, după o partidă în care a tremurat serios pentru cele trei puncte. Cristi Pustai simte că echipa sa ar fi meritat mai mult, doar că a ratat prea multe ocazii. Critică şi arbitrajul lui Adrian Comănescu.

“Unii jucători astăzi au fost timoraţi. Am făcut multe greşeli şi am ratat foarte mult. E un lucru bun că am avut ocazii. Olaru a jucat bine, îmi pare rău că nu a înscris. Să iei gol pe o neglijenţă de acest fel, e greu după. Alibec merita al doilea galben, mai erau 20 de minute”, a declarat Pustai la o televiziune de sport. 

Darius Olaru, omul care a avut cele mai mari ocazii ale medieşenilor, spune că şi el că jocul FCSB nu a fost atât de impresionant pe cât s-ar fi aşteptat. “Cred că am făcut un joc bun şi meritam mai mult de la acest meci. Sper să trec peste aceste trei ratări şi să înscriu pe viitor. Mă aşteptam să facă un joc mai bun cei de la FCSB. Dar poate şi pentru că noi am jucat bine. Sperăm să ne sudăm echipa şi să mergem tot aşa. Cei de la FCSB au mereu echipă bună, chiar dacă astăzi nu am văzut cine ştie ce”, a spus Pustai.

După victoria de la Mediaş, FCSB trece pe primul loc, cu 50 de puncte, unul peste principala rivală la titlu, CFR Cluj. Etapa viitoare, formaţia pregătită de Nicolae Dică joacă împotriva ardelenilor pe Arena Naţională. Gaz Metan este pe 13, cu 15 puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.