“Dodel” se destăinuie: “Vreau să ajung din nou la naţională!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
04/02/2018, 08:29
“Dodel” se destăinuie: “Vreau să ajung din nou la naţională!”

Cristi Tănase a revenit în fotbalul românesc la meciul Gaz Metan – FCSB 1-2. “Dodel” l-a înlocuit pe Florin Tănase şi a jucat mai bine de un sfert de oră. După meci, acesta a vorbit despre luarea de contact cu Liga 1 Betano. 

“Cei de la Mediaş au jucat foarte bine, ne-au pus probleme. Am reuşit să câştigăm, sperăm să continuăm la fel. Trebuie să mergem înainte, avem nevoie de cele trei puncte cu CFR Cluj. S-au întărit foarte mult, sperăm să facem un meci mai bun. Dică a fost un jucător foarte valoros, sper să fie şi ca antrenor şi să ajungă unde îşi doreşte. Campionatul este obiectivul nostru”, a spus Tănase. 

Gaz Metan – FCSB 1-2. Tănase îl laudă pe Alibec

Cristi Tănase nu a uitat să-l laude pe Denis Alibec, cel care a reuşit golul victoriei pentru FCSB la Mediaş, şi şi-a dezvăluit planul de a reajunge la echipa naţională, acesta fiind unul din motivele pentru care a ales să se reîntoarcă la echipa roş-albastră. 

“Mă bucur că Denis a marcat, păcat că va fi suspendat. E un jucător foarte valoros. Mereu m-am gândit la naţională, vreau să ajung din nou acolo”, a fost declaraţia lui Tănase. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.