Fotbal intern

“Dodel” se destăinuie: “Vreau să ajung din nou la naţională!”

Declaraţiile lui Cristi Tănase după Gaz Metan - FCSB 1-2. Ce spune "Dodel" despre Liga 1 Betano
04.02.2018 | 08:29
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a revenit în fotbalul românesc la meciul Gaz Metan – FCSB 1-2. “Dodel” l-a înlocuit pe Florin Tănase şi a jucat mai bine de un sfert de oră. După meci, acesta a vorbit despre luarea de contact cu Liga 1 Betano. 

“Cei de la Mediaş au jucat foarte bine, ne-au pus probleme. Am reuşit să câştigăm, sperăm să continuăm la fel. Trebuie să mergem înainte, avem nevoie de cele trei puncte cu CFR Cluj. S-au întărit foarte mult, sperăm să facem un meci mai bun. Dică a fost un jucător foarte valoros, sper să fie şi ca antrenor şi să ajungă unde îşi doreşte. Campionatul este obiectivul nostru”, a spus Tănase. 

ADVERTISEMENT

Gaz Metan – FCSB 1-2. Tănase îl laudă pe Alibec

Cristi Tănase nu a uitat să-l laude pe Denis Alibec, cel care a reuşit golul victoriei pentru FCSB la Mediaş, şi şi-a dezvăluit planul de a reajunge la echipa naţională, acesta fiind unul din motivele pentru care a ales să se reîntoarcă la echipa roş-albastră. 

“Mă bucur că Denis a marcat, păcat că va fi suspendat. E un jucător foarte valoros. Mereu m-am gândit la naţională, vreau să ajung din nou acolo”, a fost declaraţia lui Tănase. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri