Adversarii FCSB exultă după plecarea lui Niţă: “Ne avantajează!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 08:42
Adversarii FCSB exultă după plecarea lui Niţă: “Ne avantajează!”

Gaz Metan Mediaş e prima echipă pe cae FCSB o va întâlni în această stagiune de primăvară în Liga 1 Betano. Formaţia roş-albastră va juca sâmbătă în Ardeal, acesta fiind primul meci fără Florin Niţă pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. 

Iar adversarii se bucură de plecarea portarului titular al celor de la FCSB la Sparta Praga.  ”Florin Niţă este un portar foarte bun şi, cu siguranţă, plecarea lui ne avantajează”, a explicat atacantul celor de la Gaz, Alexandru Buziuc.

Gaz Metan – FCSB: Mediaşul se bucură pentru Niţă 

”Niţă a reprezentat un punct important în defensiva Stelei, aşa că rămâne de văzut cum se vor descurca de acum încolo. Însă, eu mă bucur pentru Niţă, pentru că a făcut un pas important în cariera sa”, a spus şi fundaşul Valentin Creţu. 

Florin Niţă a semnat cu Sparta Praga, cehii plătind celor de la FCSB pentru serviciile lui suma de 2 milioane de euro. Niţă va câştiga 500.000 de euro în primul an de contract cu cehii, urmând ca salariul său să crească cu 100.000 de euro pe sezon. 

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.