Vor să facă bani de pe urma FCSB! Cât costă biletele la Mediaş

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
03/02/2018, 09:45
Vor să facă bani de pe urma FCSB! Cât costă biletele la Mediaş

Cei de la Gaz Metan încearcă să profite de pe urma meciului cu FCSB de sâmbătă, ora 20.45. Medieşenii au scos la vânzare biletele pentru parida cu formaţia antrenată de Nicolae Dică, însă s-au gândit la o “manevră” prin care să crească audienţa şi la meciul următor.  

Stadionul din Mediaş va fi probabil plin, din două motive: primul, că echipa gazdă evoluează contra celor de la FCSB, al doilea: pentru că e primul meci pe teren prorpiu al formaţiei în 2018. 

Gaz Metan – FCSB. Biletele, la pachet cu Juventus!

Preţul unui bilet va fi de 50 lei în toate sectoarele stadionului şi va permite celor care îl achiziţionează accesul atât la partida cu FCSB, cât şi la următorul joc de pe teren propriu, cel pe care medieşenii îl vor disputa în compania lui Juventus Bucureşti. 

Astfel, oficialii Gazului speră să împuşte doi iepuri dintr-un foc: să facă bani de pe urma FCSB-ului, pentru că interesul pentru partidă este foarte mare, dar şi să populeze arena la partida cu Juventus care, în condiţii normale, ar fi urmat să se joace cu record negativ de asistenţă. 

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.