Fotbal intern

Steliştii iau cu asalt Mediaşul! Câţi vor fi prezenţi la meci

Suporterii stelişti vor să domine stadionul la primul meci al lor în 2018 în Liga 1 Betano. Câţi fani vor fi prezenţi la Gaz Metan - FCSB
03.02.2018 | 10:42
Steliştii iau cu asalt Mediaşul! Câţi vor fi prezenţi la meci

Partida de la Mediaş e prima din 2018 pe care FCSB o joacă în campionatul românesc, aşa că interesul este destul de mare în rândul fanilor roş-albaştri. În rândul suporterilor echipei lui Nicolae Dică s-a decretat mobilizarea generală. 

Liderii Peluzei roş-albastre, noua galerie a celor de la FCSB, se laudă că vor fi câteva sute de oameni din Bucureşti prezenţi la meci. Aceştia au postat pe pagina de facebook a grupări un mesaj prin care invită toată suflarea stelistă să susţină echipa la prima partidă a anului.  

Gaz Metan – FCSB. Moment special pentru Florin Niţă

“Meciul care deschide sezonul de primăvara-vară, meci ce trebuie câştigat, fiind şi primul meci din cele 4 rămase până la play-off. Noi vom merge şi vom susţine STEAUA şi la Mediaş, STEAUA are nevoie de noi şi noi avem nevoie de STEAUA.
Prima deplasare pe anul ăsta şi prima victorie”, s
e arată în comunicatul postat pe pagina Peluzei roş-albastre. Cei prezenţi la partidă vor avea şi mesaje de susţinere şi mulţumire pentru Florin Niţă, portarul transferat la Sparta Praga. 

În plus, se aşteaptă ca la partidă stadionul să fie populat cu susţinători ai roş-albaştrilor, având în vedere faptul că medieşenii nu au foarte mulţi fani la partidele de pe teren propriu şi că se aşteaptă o afluenţă mare de fani ai echipei lui Nicolae Dică din zona Ardealului. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri