Steliştii iau cu asalt Mediaşul! Câţi vor fi prezenţi la meci

Luana Marinescu   
in Fotbal intern
03/02/2018, 10:42
Steliştii iau cu asalt Mediaşul! Câţi vor fi prezenţi la meci

Partida de la Mediaş e prima din 2018 pe care FCSB o joacă în campionatul românesc, aşa că interesul este destul de mare în rândul fanilor roş-albaştri. În rândul suporterilor echipei lui Nicolae Dică s-a decretat mobilizarea generală. 

Liderii Peluzei roş-albastre, noua galerie a celor de la FCSB, se laudă că vor fi câteva sute de oameni din Bucureşti prezenţi la meci. Aceştia au postat pe pagina de facebook a grupări un mesaj prin care invită toată suflarea stelistă să susţină echipa la prima partidă a anului.  

Gaz Metan – FCSB. Moment special pentru Florin Niţă

“Meciul care deschide sezonul de primăvara-vară, meci ce trebuie câştigat, fiind şi primul meci din cele 4 rămase până la play-off. Noi vom merge şi vom susţine STEAUA şi la Mediaş, STEAUA are nevoie de noi şi noi avem nevoie de STEAUA.
Prima deplasare pe anul ăsta şi prima victorie”, s
e arată în comunicatul postat pe pagina Peluzei roş-albastre. Cei prezenţi la partidă vor avea şi mesaje de susţinere şi mulţumire pentru Florin Niţă, portarul transferat la Sparta Praga. 

În plus, se aşteaptă ca la partidă stadionul să fie populat cu susţinători ai roş-albaştrilor, având în vedere faptul că medieşenii nu au foarte mulţi fani la partidele de pe teren propriu şi că se aşteaptă o afluenţă mare de fani ai echipei lui Nicolae Dică din zona Ardealului. 

Ştirea MOMENTULUI

Rădoi l-a atacat pe Becali din nou! “O duce pe FCSB spre faliment”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.