Fotbal intern

Cea mai slabă ofensivă atacă FCSB: “Sper să o scoatem la capăt!”

Cum vor cei de la Mediaş să-şi resusciteze ofensiva chiar la meciul Gaz Metan - FCSB în Liga 1 Betano, Declaraţiile sunt pe FANATIK.RO
03.02.2018 | 10:03
Cea mai slabă ofensivă atacă FCSB:

Gaz Metan Mediaş se află în acest moment pe loc retrogradabil în Liga 1 Betano, după ce a făcut un sezon de toamnă extrem de slab. Înainte de meciul cu FCSB, antrenorul Cristi Pustai afirmă că ofensiva e punctul slab al echipei sale şi că asta trebuie să remedieze chiar începând de la duelul cu trupa lui Nicolae Dică. 10 goluri a marcat Mediaşul, fiind cea mai slabă ofensivă din campionat.  

“Trebuie neapărat să îmbunătăţim calitatea jocului în atac, pentru că acolo am avut probleme. Am marcat foarte puţine goluri în prima parte a campionatului. Nu e un meci decisiv pentru noi, dar ca la orice meci cu Steaua sper să fie stadionul plin şi noi să facem un meci bun”, a declarat Cristi Pustai. 

Gaz Metan – FCSB. De ce speră Gazul la rezultat pozitiv

Fundaşul Valentin Creţu spune că echipa s-a transformat în această perioadă de pregătire, însă discursul său nu pare unul prea optimist. 

“E meci greu pentru noi, dar sunt încrezător. Trebuie să ne dea speranţe pentru play-out. La noi e o situaţie mai dificilă şi sper să o scoatem la capăt. Am făcut schimbări la echipă, ne-am pregătit bine şi sper să se vadă asta cu Steaua”, a spus fundaşul Valentin Creţu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri