Fotbal intern

VIDEO. Gaz Metan – Iaşi 0-2. Dezastrul Mediaş. Lui Pustai i s-a cerut iar demisia!

Iaşiul câştigă fără nicio problemă meciul de la Mediaş, după două execuţii superbe ale lui Pedro Mendes şi Jo. Echipa lui Stoican se apropie, încet-încet, de locurile de play-off,...
20.10.2017 | 18:50
VIDEO Gaz Metan  Iasi 02 Dezastrul Medias Lui Pustai i sa cerut iar demisia

Iaşiul câştigă fără nicio problemă meciul de la Mediaş, după două execuţii superbe ale lui Pedro Mendes şi Jo. Echipa lui Stoican se apropie, încet-încet, de locurile de play-off, ajungând la doar două puncte de Dinamo şi de Viitorul. Gaz Metan se afundă în subsolul clasamentului, având acelaşi golaveraj dezastuos ca ultima clasată, Juventus: 7-26.

 

VEZI AICI LIVE VIDEO PARTIDA GAZ METAN – IASI LIVE STREAM LIGA 1.

VEZI AICI FAZELE VIDEO GAZ METAN – IAŞI

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Andrei Antonie va oficia meciul de la ora 18:00, când echipa lui Cristi Pustai va fi vizitată de acea antrenată de către Flavius Stoican. Centralul va fi ajutat la cele două linii de către asistenţii Marius Nicoară şi Florin Neacşu. Robert Dumitru este arbitrul de rezervă, iar Cristian Nica a fost desemnat observator de joc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Moldovenii au venit încrezători la Mediaş pentru acest meci, iar antrenorul Iaşului, Stoican, spune că îşi doreşte foarte mult să revină cu maximum de puncte de la Mediaş. Ţinta lor este prticiparea în play-off-ul Ligii 1 Betano, la finalul sezonului regulat, iar Stoican spune că se bate pentru acest obiectiv alături de alte echipe bune precum Concordia Chiajna, FC Voluntari şi ACS Politehnica Timişoara.

Stoican, înainte de Gaz Metan – Iasi LIVE STREAM Liga 1

“Dacă nu reuşim să câştigăm, avem şanse reale de a continua cu gândul că putem să prindem play-off-ul. Suntem la limită noi, Chiajna, Voluntari, Timişoara. Toate îşi doresc să joace în play-off. Important este să ne întoarcem cu puncte, jocul nostru îmi dă speranţe. Nu vreau să mai facem greşeli copilăreşti. Echipa din Mediaş a schimbat mulţi jucători de la meic la meci. Au ajuns la un nivel în care greu este bătută mai ales pe teren propriu, şi mă refer şi la meciul cu Viitorul, meci pe care l-au pierdut nemeritat. Astra s-a împotmolit acolo. Nu va fi uşor, dar suntem încrezători că putem scoate un rezultat favorabil. Moralul nu este aşa cum ne dorim, nu avem rezultatele scontate, dar avem datoria să câştigăm meciuri. Ne creăm ocazii, situaţii, dar trebuie să luăm şi puncte”, a spus Flavius Stoican.

Partida Gaz Metan – Iasi LIVE STREAM Liga 1 se va disputa de la ora 18:00, la Mediaş, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.