Fotbal intern

Gaz Metan îl acuză pe Mihai Teja. “Nu e corect ce a făcut! M-a dat peste cap!”

27.12.2018 | 12:11
Gaz Metan il acuza pe Mihai Teja Nu e corect ce a facut Ma dat peste cap

Ioan Mărginean, preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, îl acuză pe Mihai Teja după ce antrenorul a ajuns la un acord cu FCSB. Acesta susţine că tehnicianul român nu a procedat corect în momentul în care a început negocierile cu vicecampioana României şi se declară dezamăgit de atitudinea lui Mihai Teja.

Ioan Mărginean susţine că Mihai Teja mai avea contract şase luni cu Gaz Metan Mediaş şi a declarat că antrenorul a fugit când a fost vorba de greu. Mai mult, oficialul grupării din Mediaş susţine că nu poate să-l reclame pe Gigi Becali pentru că nu este trecut în actele “roş-albaştrilor”.

Mihai Teja, acuzat de Gaz Metan după ce s-a înţeles cu FCSB

Ce să vorbiţi cu mine? Nu vreau să intru în nicio discuţie, în niciun joc pe acest subiect. Pentru că nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mihai Teja mai are jumătate de an contract cu noi, plus încă unul şi încă nu s-a discutat nimic legat de plecare. Am dovedit în 40 de ani de fotbal cine sunt şi nu mi se pare normal ca noi să fim trataţi aşa. Nu vreau să fiu actor într-un astfel de film. Nu vreau să fiu nici în Stan şi Bran, nici în Charlie Chaplin. Noi ne chinuim aici cu cel mai mic buget din istorie şi trebuie să o scoatem la capăt. Toţi au fugit când a fost vorba de greu, a afirmat, supărat, Ioan Mărginean pentru Digi Sport.

Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap! Credem că meritam măcar un telefon din timp, să ne spună ce are de gând. Nu? Aşa cum spuneam, refuz să analizez acest subiect, o voi face atunci când va fi cazul“, a încheiat, dezamăgit, Ioan Mărginean.

Ioan Mărginean, preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş
  • 10.000 de euro este salariul pe care îl va încasa Mihai Teja la FCSB