Fotbal intern

Edi Iordănescu a refuzat să se întoarcă la Gaz Metan! Conducătorii se roagă de Dusan Uhrin să rămână

14.08.2020 | 14:13
Edi Iordanescu a refuzat sa se intoarca la Gaz Metan Conducatorii se roaga de Dusan Uhrin sa ramana
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin nu a rezistat prea mult la Gaz Metan Mediaş. Adus în luna iunie, înainte de reînceperea meciurilor din Casa Pariurilor Liga 1, cehul se va despăţi de trupa ardeleană.

După numai două luni, Gaz Metan îşi schimbă din nou antrenorul. Dusan Uhrin va semna rezilierea contractului în cursul zilei de miercuri sau joi, iar în pe locul rămas liber am putea avea parte de o revenire de senzaţie.

ADVERTISEMENT

Principala ţinţă a conducerii Gazului pentru postul de antrenor este nimeni altul decât Edward Iordănescu, predecesorul lui Uhrin, anunţă GSP.


UPDATE, 14 august, ora 14:15 / Tehnicianul Edward Iordănescu ar fi refuzată să se întoarcă la Gaz Metan Mediaș, deoarece conducătorii clubului nu i-au îndeplinit anumite condiții.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, Iordănescu ar fi cerut completarea de urgență a lotului, pentru că în acest moment la Mediaș sub contract cunt doar 5 fotbaliști. Conducerea a întârziat să aducă jucători noi și astfel Edi a refuzat întoarcerea.

În aceste condiții, șefii Gazului se roagă de Dusan Uhrin să continue la echipă, deși în ultima perioadă i-au făcut o serie de șicane pentru a-l îndepărta. Cehului nu i-a fost plătit niciun salariu și i s-a luat mașina de serviciu.

ADVERTISEMENT

”Ne pare rău că ne-am purtat urât, nu se va mai întâmpla și te susținem până la capăt!”, ar fi fost mesajul conducătorilor către Uhrin. Mai mult, aceștia să-și ceară scuze și în cadrul unei conferințe de presă.


Știre inițială, 12 august

Iordănescu revine dacă nu prinde un contract „afară“

Iordănescu, 42 de ani, a condus formaţia din Mediaş între 7 ianuarie 2019 şi 1 iunie 2020, bifând în această perioadă 42 de meciuri ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Ardelenii, aflaţi în insolvenţă, au prins play-off-ul Ligii 1 sub comanda lui Iordănescu, în premieră în istoria clubului. Revenirea acestuia la Mediaş ar putea fi împiedicată de un eventual contract „afară“.

Recent, Edi Iordănescu a fost la un pas de a semna cu Petrolul Ploieşti, în divizia secundă, dar cele două părţi nu au ajuns la îo înţelegere în cele din urmă.

Situaţie complicată la Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş se află într-o situaţie complicată, cu lot împuţinat numeric şi datorii către jucători. Fotbaliştilor nu li s-au prelungit contractele, astfel că lotul e „subţire“.

Misiunea viitorului antrenor va fi una extrem de grea, de a reconstrui o formaţie competitivă, cu bani puţini.

Preşedinte la Gaz Metan este Vali Iordănescu, vărul lui Edward, situaţie care ar putea favoriza o revenire spectaculoasă a celui din urmă pe banca medieşenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: