Fotbal intern

Gaz Metan l-a găsit pe ”Perfection” de la AS Roma. Camerunezul a ajuns în cantonamentul echipei lui Edi Iordănescu. FOTO EXCLUSIV

20.01.2020 | 21:07
Gaz Metan la gasit pe Perfection de la AS Roma Camerunezul a ajuns in cantonamentul echipei lui Edi Iordanescu FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a făcut în această iarnă un singur transfer – Ioan Hora, care este și noua vedetă a echipei. În rest, Edi Iordănescu vrea să se convingă câteva zile înainte să semneze cu jucători străini. Pedro Campos este deja în cantonament, acolo unde va ajunge şi camerunezul Perfection, trecut şi pe la AS Roma.


UPDATE, ora 21:08. Camerunezul Bouasse Ombiogno Joseph Perfection a ajuns în cantonamentul celor de la Gaz Metan Mediaş. Africanul va fi testat de Edi Iordănescu şi dacă va confirma în pregătiri, va rămâne la echipă.

ADVERTISEMENT

Perfection, jucător crescut de AS Roma, în probe la Gaz Metan Mediaş

Chilianul Pedro Campos, care a jucat ultima dată în Mexic, la Necaxa, un fotbalist de doar 19 ani, dar cu calități impresionante și care seamănă cu Witsel este în vederile antrenorului. Sud-americanul nu a semnat, iar antrenorul se va decide la finalul stagiului de pregătire de pe Costa del Sol dacă îl va păstra sau nu.

Luni mai vine un fotbalist în probe. Medieșenii merg la prânz la Malaga pentru a-l aduce pe Bouasse Ombiogno Joseph Perfection, un fotbalist din Camerun de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Africanul este mijlocaș central ofensiv care a crescut la juniorii celor de la AS Roma. Fotbalistul a jucat pentru Roma U19, dar apoi nu și-a mai găsit echipă și speră să dea lovitura la Gaz Metan. Tot ce trebuie să facă este să-l convingă pe Edi Iordănescu că merită să rămână în Ardeal. Și are 4 zile la dispoziție pentru asta. Pentru că pe 24 ianuarie ardelenii se întorc la Mediaș de pe Costa del Sol.

Gaz Metan, program greu în a doua parte a sezonului. U Craiova, CFR Cluj şi Dinamo, adversari în trei dintre cele patru etape rămase din sezonul regular

Plecarea lui Darius Olaru s-a făcut simțită. “Gaziştii” n-au reușit până acum să câștige nicio partidă amicală pe tărâm spaniol și Edi Iordănescu caută soluții.

ADVERTISEMENT

Programul medieșenilor în Spania:

Gaz Metan Mediaș 10-24 ianuarie Guadalamina SPA&Golf Resort, Marbella

Gaz Metan Mediaș – Lausanne Sport (Elveția) – 1-3
Gaz Metan Mediaș – FC Luzern (Elveția) – 0-3
Gaz Metan Mediaș – SV Darmstadt 98 (Germania) 21 ianuarie
Gaz Metan Mediaș – Shonan Bellmare (Japonia) 23 ianuarie

Medieșenii încep în forță campionatul. Au meciuri cu Universitatea Craiova, pe 31 ianuarie, cu CFR Cluj, pe 8 februarie, cu Academica Clinceni, pe 15 februarie și cu Dinamo, pe 22 februarie. Ei trebuie să scoată cât mai multe puncte pentru a se menține pe loc de play-off la finalul sezonului regulat, având în vedere că și Botoșaniul se va lupta până-n ultima clipă pentru acest obiectiv.

ADVERTISEMENT