Fotbal intern

Gaz Metan Mediaș a câștigat primul punct în play-off, dar Edi Iordănescu vrea mai mult: „Ne propunem lucruri importante. Puteam câștiga cu CFR”

09.03.2020 | 23:00
Gaz Metan Medias a castigat primul punct in playoff dar Edi Iordanescu vrea mai mult Ne propunem lucruri importante Puteam castiga cu CFR
ADVERTISEMENT

Gaz Metan a obținut primul punct în play-off din istoria clubului la meciul cu CFR Cluj. După partida de la Mediaș, Edi Iordănescu a declarat că echipa sa poate obține mai mult în a doua jumătate a campionatului și că putea obține victoria în partida cu formația lui Dan Petrescu cu mai multă atenție în fața porții.

Gaz Metan Mediaș, primul punct în play-off

Gaz Metan Mediaș a obținut în acest sezon prima calificare în play-off din istoria clubului, iar în runda a doua, după 0-0 cu CFR Cluj, a câștigat și primul punct.

ADVERTISEMENT

După remiza cu echipa lui Dan Petrescu, Edi Iordănescu a declarat că Gaz Metan nu se mulțumește doar cu simpla prezență în play-off, iar partida cu CFR putea fi câștigată cu o doză suplimentară de atenție la ocaziile avute.

A fost un punct muncit, noi ne-am remarcat mereu prin prestații solide acasă. Am avut încredere în jocul nostru, mă bucur că am revenit alături de echipă după perioada de suspendare. Ne așteptam la un joc de luptă, ei sunt favoriți principali la câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am apărat șansele, am avut situațiile noastre, am fost chiar aproape de a marca în trei rânduri, puteam chiar câștiga. Ne propunem lucruri importante, a fost o perioadă de euforie după ce am obținut calificarea în play-off, pentru că este o performanță unică.

Am simțit o ușoară relaxare a băieților în ultima perioadă, dar acum au înțeles că trebuie să demonstrăm că suntem competitivi”, a declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Neinspirația arbitrilor a făcut să pierdem”

Gaz Metan a debutat cu o înfrângere în play-off, 1-2 la Craiova, iar Edi Iordănescu declară că doar greșelile comise de arbitri împotriva echipei pe care o antrenează au dus la rezultatul înregistrat pe „Ion Oblemenco”.

Cred că și la primul meci de play-off, cel cu Craiova, meritam mai mult, dar neinspirația arbitrilor a făcut să pierdem”, susține Iordănescu.

ADVERTISEMENT

După remiza cu CFR Cluj, formația lui Edi Iordănescu a ajuns la 23 de puncte, șapte în spatele liderului. Runda următoare, Gaz Metan Mediaș va juca la Giurgiu, împotriva Astrei.

ADVERTISEMENT