Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş a transferat de la U Craiova! A semnat pe 2 ani! EXCLUSIV

23.06.2019 | 18:23
Gaz Metan Medias a transferat de la U Craiova A semnat pe 2 ani EXCLUSIV
Gaz Metan Mediaş a transferat de la U Craiova (sursă foto: sportpictures.eu)

Gaz Metan Mediaş a transferat de la U Craiova şi se întăreşte pentru sezonul viitor din Liga 1. FANATIK a aflat că medieşenii l-au adus pe Răzvan Popa la echipă, jucător care s-a mai aflat în atenţia clubului şi în pauza competiţională din stagiunea trecută.

Gaz Metan Mediaş a transferat de la U Craiova

Gaz Metan Mediaş l-a transferat pe Răzvan Popa de la U Craiova, Edi Iordănescu întărindu-şi compartimentul defensiv cu această ocazie. FANATIK a aflat că fundaşul de 22 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, iar formaţia din Bănie va primi 30% dintr-un viitor transfer. În aceste condiţii, medieşenii au ajuns la al patrulea transfer din această vară. Răzvan Popa a evoluat în trecut pentru Sportul Studenţesc, Inter, Real Zaragoza, Burgos şi U Craiova.

Până în prezent, Gaz Metan Mediaş i-a mai transferat pe Sergiu Buş (Levski Sofia), Moussa Sanoh (Poli Iaşi) şi Neluţ Roşu (Astra Giurgiu). În această vară, formaţia antrenată de Edi Iordănescu i-a pierdut pe Darius Olaru (FCSB), David Caiado (Hermannstadt) sau Sebastian Mailat, al cărui împrumut de la CFR Cluj a expirat. FANATIK a anunţat în excluisivitate că Luis Aurelio şi Mario Rondon au semnat cu CFR Cluj, cei doi aflându-se pe lista jucătorilor cedaţi.

Gaz Metan Mediaş a transferat de la U Craiova (sursă foto: sportpictures.eu)
Gaz Metan Mediaş a transferat de la U Craiova (sursă foto: sportpictures.eu)

Edi Iordănescu a anunţat reconstrucţia echipei

Recent, Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre obiectivele Gazului pentru următorul sezon. Antrenorul medieşenilor a susţinut că din cauza plecărilor din această vară va trebui să reconstruiască lotul, anunţând că are nevoie de peste zece transferuri.

“Suntem în faza perioadei precompetiţionale, o perioadă complexă, destul de scurtă în viziunea mea, dar trebuie să ne adaptăm şi să reuşim să o parcurgem aşa cum trebuie, cu toate etapele ei, să reuşim să ne atingem obiectivele specifice, iar când vom debuta în competiţie să o facem cât mai bine. Din punctul meu de vedere este o durere importantă pentru că aveam împreună cu echipa şase luni şi se consolidaseră lucrurile, ori în condiţiile în care trebuie să aduci 10-12 jucători, însemnând şi cantitate dar şi calitate, asta înseamnă practic o muncă luată de la zero”, a declarat Edi Iordănescu.