Fotbal intern

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0 în primul joc pentru Dan Petrescu de la revenirea pe banca ardelenilor! ”Nu înţeleg de ce m-au chemat. Minteuan era ca Solskjaer”

Gaz Metan Medias  CFR Cluj 00 in primul joc pentru Dan Petrescu de la revenirea pe banca ardelenilor Nu inteleg de ce mau chemat Minteuan era ca Solskjaer

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj este live score pe FANATIK.RO. Partida amicală se dispută în pauza prilejuită de întreruperea campionatului pentru dubla echipei naționale cu Suedia și Insulele Feroe. Cele două formații luptă pentru obiective diametral opuse în campionat. Ardelenii sunt pe primul loc în play off-ul Ligii 1 Betano și după venirea lui Dan Petrescu nici nu concep să rateze titlul.


UPDATE / Declarații Dan Petrescu: „Nu înțeleg de ce m-au chemat pentru că Minteuan făcea o treabă foarte bună. Era cel mai bun interimar, ca Solskjaer”

UPDATE / Final de meci! Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0

Min 86 / Păun, ocazie mare, dar Pleșca scoate un gol ca și făcut. Bud a încercat o foarfecă din respingerea lui Pleșca, dar mingea s-a dus pe lângă

Min 45 / Final de primă repriză! Gaz Metan – CFR Cluj sunt la egalitate, scor 0-0

Min 13 / Moutinho, aproape să deschidă scorul pentru CFR Cluj! Portarul a scos un șut bun de la 18 metri sub privirile lui Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, amical, live score, Petrescu

Min 11 / Ely Fernandes, ratare mare! Jucătorul medieșenilor a tras pe lângă poartă din câțiva metri

UPDATE 2/ A început jocul. Partida este condusă de o arbitră, Roxana Recorean.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, amical, live score. Media, Petrescu

UPDATE / Echipele de start

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, amical, live score. Media, Petrescu
Echipele de start pentru amicalul Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj, amical, live score

De partea cealaltă, Gaz Metan a urcat și ea pe prima poziție, dar în play out, acolo unde bătaia mare este pentru salvarea de la retrogradare. Dacă Dan Petrescu și-a amânat conferința de prezentare, tehnicianul vrea acum ca elevii lui să rămână cu motoarele turate la maximum. I-a dus la Mediaș pentru un joc amical cu trupa lui Edi Iordănescu. Ardelenii au ajuns încă de aseară în oraș, s-au cazat și au coborât de urgență la recepție acolo unde au urmărit finalul partidei din Suedia.

După ce a luat titlul anul trecut cu CFR Cluj, Dan Petrescu a plecat în China. Nu a reușit să o salveze pe Guizhou Hengfeng de la retrogradare, dar se părea că va rămâne la echipă chiar și în liga a doua, mai ales că rețeta financiară era una deosebită. După ce a anunțat că pleacă, Petrescu a fost atacat dur de presa din China. Campioana en titre și liderul la zi din Liga 1 Betano a anunțat revenirea pe banca tehnică a ”Bursucului”, acesta semnând un contract pe trei sezoane și va avea un salariu anual de 600.000 de euro.

”Într-un moment în care întregul club se pregătește de două meciuri în deplasare, CFR Cluj a anunțat oficial întoarcerea lui Petrescu. Toată lumea a rămas șocată de această veste. El a reziliat din propria dorință contractul cu Guizhou și a părăsit echipa. Are un comportament egoist și iresponsabil”, au scris ziariștii din China.

„Normal că mi-era dor de România, de toată lumea. Mă bucur că m-am întors acasă. Sper să stau mai mult de un an de această dată. Dar la fotbal nu se știe niciodată, trebuie să stai cu bagajul făcut. Jucătorii erau fericiți că m-am întors, am condus deja primul antrenament. Omrani a fost cel mai fericit că m-am întors. Când patronul vine după tine în Dubai în vacanță, înseamnă că te vrea cu adevărat. M-am trezit cu el la ușă”, a spus și Dan Petrescu după ce a anunțat că revine în Gruia.

  • 2 titluri a câștigat Dan Petrescu ca antrenor în Liga 1 Betano