Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 0-1. Omrani aduce victoria pentru campioana en-titre

21.02.2021 | 19:53
Gaz Metan Medias  CFR Cluj 01 Omrani aduce victoria pentru campioana entitre
ADVERTISEMENT

Meciul Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj s-a terminat cu scorul de 0-1. Golul victoriei campioanei a fost marcat de Ormani, în minutul 75, în urma unui şut deviat. Portarul Gaului, Buzbuchi, a fost omul meciului, datorită paradelor sale salvatoare, fără de care CFR s-ar fi impus la un scor drastic.

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 0-1 VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE MECIURI

Min. 75: Bilel Omrani deschide scorul printr-un şut deviat de unul dintre apărătorii Gazului.

Min. 60: Portarul Gazului se transformă în eroul gazdelor. Încă o paradă dublă, la un şut al lui Păun şi nu „cap“ al lui Vinicius, pe respingere.

ADVERTISEMENT

Min. 41: Încă o intervenţie foarte bună a lui Buzbuchi. Portarul gazdelor s-a opus unui şut bine plasat al lui Alex Chipciu.

Min. 32: Buzbuchi reuşeşte o dublă paradă şi menţine egalitatea pe tabelă.

Min. 8: Ciprian Deac ratează o ocazie imensă. Şutul lui din 7 metri central este deviat în corner de Buzbuchi. Edi Iordănescu a făcut şi prima schimbare, Păun fiind trimis în teren în locul lui Gîdea, al doilea U21 al CFR-ului la startul meciului.

ADVERTISEMENT
  • Echipele de start pentru Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Mihai Bordeianu este titular la CFR Cluj în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Bordeianu, Gîdea – Chipciu, Debeljuh, Costache. Antrenor: Edi Iordănescu. Rezerve: Sandomierski, Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Păun, Rondon, Omrani.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş: Buzbuchi – Romeo, Baco, Yuri, Velisar – Junior, Deaconu, Chamed – Horşia, Valente, Sarr. Antrenor: Mihai Teja. Rezerve: Popa, Trif, De Moura, Larie, Ciocan, Costea, Ze Manuel, Morar, Niţu.


Gaz Metan e genul de echipă care într-o zi bună poate încurca pe oricine, dar nu are constanţă în rezultate. Are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, din acest motiv şansele de a mai prinde ultimul loc de play-off, ca în sezonul anterior, fiind foarte mici, dar, matematic, încă există.

ADVERTISEMENT

CFR a ratat nu mai puţin de trei oportunităţi pentru a trece peste FCSB în fotoliul de lider, făcând egal acasă cu Astra şi cu Voluntari şi pierzând la Botoşani. Echipa lui Edi Iordănescu a scăzut în intensitatea jocului şi mai ales a acţiunilor ofensive, dar pe fondul erorilor comise şi de FCSB a reuşit, totuşi, să îi egaleze la puncte pe bucureşteni în runda trecută.

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj se joacă duminică, 21 februarie, de la ora 18:00, pe stadionul echipei din judeţul Sibiu. La ora meciului se preconizează o temperatură de maxim patru grade, dar cu cer înnorat şi posibilităţi mari de ploaie.

Meciul Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj este programat duminică, 21 februarie, de la ora 18:00, în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1 şi va fi televizat în direct de cele trei posturi care deţin drepurile pentru primele două ligi, Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. Îl mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

Ambele echipe vin după rezultate proaste

În ultima etapă Gaz Metan a pierdut, la capătul unui meci foarte echilibrat, cu scorul de 2-1 la Botoşani, dar atât antrenorul Mihai Teja cât şi jucătorii au acuzat arbitrajul, care ar fost făţiş favorabil echipei gazdă. A fost practic un duel direct pentru play-off, moldovenii făcând astfel un pas uriaş pentru al doilea an consecutiv.

CFR vine la Mediaş, un stadion pe care Edi Iordănescu îl cunoaşte ca în palmă, ca şi pe o parte dintre jucătorii rămaşi în lot, din perioada când antrena Gazul. Însă vine după un 0-0 acasă cu Voluntari, rezultat care l-a deranjat tare pe Edi, pentru prima dată foarte critic la adresa propriilor jucători.

Remiza predomină în meciurile directe la Mediaş

Istoricul meciurilor directe la Mediaş scoate la suprafaţă numărul mare de rezultate de egalitate. Nu mai puţin de opt s-au consemnat din 2008 încoace, dintre care patru au fost fără goluri. Fiecare echipă s-a impus în trei rânduri, medieşenii reuşind acest lucru în 2013.

Pentru casele de pariuri contează doar prezentul, nu tradiţia. De aceea CFR Cluj are cotă de favorită certă, 1,60, faţă de 5,70 cât au primit jucătorii lui Mihai Teja. Foarte posibil să asistăm din nou la un meci cu foarte puţine realizări pe tabel de marcaj, dar, totuşi, dacă va înscrie un gol Gaz Metan cota va fi de 1,70, ceva mai mare decât succesul oaspeţilor.

ADVERTISEMENT