Sport

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 2-1. „Câinii” lui Rednic, învinși de Ronaldo de România. Cum arată clasamentul. Video

Dinamo a pierdut și meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-2, și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului. Trupa lui Mircea Rednic nu a mai câștigat în Liga 1 de trei luni, din etapa a 3-a cu Academica Clinceni
15.10.2021 | 22:25
Gaz Metan Medias  Dinamo 21 Cainii lui Rednic invinsi de Ronaldo de Romania Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
15-10-2021
19:30

Cum arată clasamentul Ligii 1 după Gaz Metan - Dinamo 2-1

Gaz Metan Mediaș a învins pe Dinamo cu 2-1 datorită golurilor fabuloase marcate de Ronaldo Deaconu și s-a îndepărtat, cel puțin pentru moment, de locurile care duc la baraj. Dinamo a avut o nouă evoluție sub așteptări și își consolidează poziția în subsolul clasamentului.

15-10-2021
17:30

Gaz Metan Mediaş - Dinamo 2-1 (R. Deaconu 37, 38 / Ivanovski 83 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 83: GOOOL DINAMO! Arbitrul Adrian Cojocaru acordă un penalty gratuit pentru Dinamo la un duel în careu între Yuri și Moldoveanu, iar Ivanovski reduce din handicap.

Min. 46: Șutul lui Deaconu din afara careului este reținut de Eșanu.

Min. 38: GOOOL GAZ METAN! Același Ronaldo Deaconu îl suprinde pe Eșanu cu un lob superb, de la peste 25 de metri.

Min. 37: GOOOL GAZ METAN! Ronaldo Deaconu profită de o eroare a jucătorilor dinamoviști și înscrie cu un șut fabulos, de la peste 30 de metri, direct în vinclu.

Primul gol marcat de Ronaldo Deaconu în mecul Gaz Metan – Dinamo. Foto: captură Digisport

Min. 21: Deaconu rămâne singur în careu, însă șutul său la colțul scurt este respins de Eșanu în corner.

Min. 17: Răuță intră prin alunecare la Alceus în careu, îl faultează pe jucătorul Gazului, însă arbitrul Adrian Cojocaru lasă jocul să continue.

Min. 10: Contraatac 3 contra 3 al gazdelor, dar Ronaldo Deaconu finalizează defectuos de la 20 de metri.

Min. 5: Torje trimite un șut centrare din lovitură liberă de la 25 de metri, Vâlceanu reține fără probleme.

Min. 4: Centrare Crețu, Itu reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

15-10-2021
15:56

Echipele de start la Gaz Metan Mediaş - Dinamo

  • Gaz Metan: Vâlceanu – De Moura, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus, Junior – Horșia, Deaconu, Grădinaru – Sarr. Rezerve: Buzbuchi, Velisar, Horj, Filip, Șteau, Chamed, Morar, Irobiso, Izata. Antrenor: Ilie Poenaru
  • Dinamo: Eșanu – Crețu, Pinto, Popa, Filip – Itu, Răuță, Sorescu – Matei, Ivanovski, Torje. Rezerve: Fara, Radu, Giafer, Grigore, Amzar, Dudea, Moldoveanu, Măgureanu, Bordușanu. Antrenor: Mircea Rednic

Meciul Gaz Metan Mediaş – Dinamo are loc vineri, 15 octombrie, cu începere de la ora 20:30, deschizând etapa a 12-a din Liga 1, prima de la reluarea campionatului după pauza de două săptămâni rezervată preliminariilor CM 2022 pentru echipele naţionale.

Unde se joacă meciul Gaz Metan Mediaş – Dinamo

Confruntarea Gaz Metan Mediaş – Dinamo se dispută vineri, 15 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei medieşene, în etapa a 12-a din Liga 1. Cum România este lovită în aceste zile puternic de valul 4 de pandemie de coronavirus, accesul publicului va fi permis doar în procent de 50 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

Nu vor putea intra însă decât spectatorii care vor prezenta certificatul de vaccinare cu schema completă, nemaifiind luate în considerare testele negative, nici PCR, de 72 de ore nici antigen, valabile 24 de ore. Ceea ce, probabil, va scădea considerabil numărul celor prezenţi în tribune.

Cine transmite la TV partida Gaz Metan Mediaş – Dinamo

Partida Gaz Metan Mediaş – Dinamo se joacă vineri, 15 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Gaz Metan, în etapa a 12-a din Liga 1 şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Şi la Mediaş este o vreme rece, potrivnică fotbalului, cu o temperatură care ziua poate atinge maxim 13 grade iar la ora partidei ar putea fi de 10 grade. În plus, şi astăzi şi mâine este estimat că regimul pluvial nu se va diminua, deci terenul va fi afectat de precipitaţii. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri în frunte cu Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Gaz Metan Mediaş – Dinamo

Mircea Rednic nu va avea câţiva jucători prezenţi la acest meci deosebit de important din partea a doua a ierarhiei. Experimantatul goalkeeeper bulgar Plamen Iliev, Cosmin Matei, Andreas Mihaiu şi Ahmed Bani sunt cu toţii out, ultimul devenind indisponibil după meciul cu Cehia de la naţionala U20.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai reuşit să facă decât un singur transfer, mijlocaşul francez Michel Espinosa, dar acesta nu a făcut deplasarea la Mediaş, urmând a fi convocat pentru prima dată la partida din etapa a 13-a. Până atunci, „Puriul” speră să mai poată legitima cel puţin încă doi sau trei jucători.

Echiple probabile la Gaz Metan Mediaş – Dinamo

  • Gaz Metan: Vâlceanu – Moura, Yuri, Horj, Trif – Alceus, Francisco – Horșia, Deaconu, Grădinaru – Irobiso. Antrenor: Ilie Poenaru
  • Dinamo: Eșanu – A. Radu, Andre Pinto, R. Grigore, St. Filip – Sorescu, Răuță, Itu – Torje, Ivanovski, Măgureanu. Antrenor: Mircea Rednic
ADVERTISEMENT

Pericol la transferuri pentru „câini”

Problema este că Dinamo trebuie să urgenteze aceste achiziţii, pentru că unul dintre foştii jucători, spaniolul Isma Lopez, a făcut plângere la FIFA pentru recuperarea sumei de 350.000 de euro pentru plata salariilor neachitate şi „alb-roşiii” riscă din nou foarte serios să primească interdicţii la transferuri.

Un atacant slovac a şi sosit la Bucureşti şi a dat testele medicale, după care Mircea Rednic îl va urmări la antrenament, pentru a da verdictul. Se mai doreşte achiziţionarea unui atacant olandez , precum şi a unui fundaş dreapta, cel mai probabil un belgian.

Cote la pariuri pentru jocul Gaz Metan Mediaş – Dinamo

Gaz Metan Mediaş este considerată favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 2,15 la victorie, faţă de 3,70 cât au primit „câinii”. Distanţa dintre cele două echipe este nesemnificativă, Mediaş ocupând locul 14, cu 8 puncte, iar „câinii” fiind pe penultimul loc (15), cu 7 puncte.

Gaz Metan a reuşit până acum patru puncte sub comanda noului antrenor, Ilie Poenaru, victorie la Bucureşti cu Rapid şi egal acasă cu Sepsi şi a murit frumos la Cluj, cu liderul, în timp ce Dinamo a ratat în minutul 90+5 victoria acasă cu UTA (scor 2-2), având un singur punct în ultimele cinci jocuri.

ADVERTISEMENT