Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 1-3 în Casa Pariurilor Liga 1. “Nuevo Dinamo”, spectacol după pauză. Pe ce loc sunt “câinii”. Primele reacţii

21.09.2020 | 23:07
Gaz Metan Medias  Dinamo 13 in Casa Pariurilor Liga 1 Nuevo Dinamo spectacol dupa pauza Pe ce loc sunt cainii Primele reactii
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 0-3 s-a jucat în etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au obţinut prima victorie din acest sezon graţie golurilor marcate de Gonzalez (48), Sorescu (74) şi Camara (83). Trupa lui Cosmin Contra a urcat pe locul 8 după această victorie şi se pregăteşte de vizita lui UTA Arad.

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 1-3 (D. Cardoso 89 / A. Gonzalez 49, Sorescu 73, Camara 82) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:07 / “Dinamo a fost mai bună. În prima repriză am reușit să-i blocăm, nu ne-au pus în pericol poarta. În a doua repriză au făcut o schimbare inspirată și ne-au dominat. E frustrant să aperi penalty, dar să iei gol că mingea ajunge tot la ei. Este greu să intrăm în play-off, deoarece multe echipe au făcut investiții și au pretenții” – Alex Buzbuchi (Gaz Metan Mediaş)


UPDATE, ora 23:05 / “Este un vis împlinit pentru mine care sunt crescut la Dinamo. Sunt bucuros că am jucat și că am câștigat. Poate fi deranjant când ești schimbat repede, dar trebuie să înțelegi. Există glume și ironii pe seama numelui meu, dar e doar o coincidență de nume. Domnul Contra a venit cu multe gânduri bune și suntem fericiți că-l avem aici și sunt sigur că vom crea ceva frumos. Voi munci mai mult să-l conving că merit să joc” – Ioan Borcea (Dinamo).

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:00 / “Suntem bucuroși că a venit prima victorie și am luat 3 puncte. Mă bucur că am reușit să înscriu chiar dacă am ratat penalty. S-au schimbat multe lucruri, Mister a venit cu o atitudine foarte bună. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar suntem pe drumul cel bun. Nu vreau să mă grăbvesc și să vorbesc de play-off, o luăm meci cu meci” – Deian Sorescu (Dinamo).

Min. 89 / GOOOL Gaz Metan Mediaş!!! Dumitru Cardoso a redus din diferenţă cu o lovitură de cap.

Min. 82 / GOOOOL Dinamo!!! Juan Camara duce scorul la 3-0 cu un şut din careul, după o pasă primită de la Fabbrini.

ADVERTISEMENT

Min. 73 / GOOOOL Dinamo!!! Deian Sorescu a executat o lovitură de la 11 metri, însă execuţia a fost parată de Buzbuchi. Mingea a ajuns din nou la fotbalistul dinamovist care a marcat.

Min. 49 / GOOOOL Dinamo!!! Alexander Gonzalez a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 41 / Droppa a marcat pentru Gaz Metan Mediaş, dar, ca şi în cazul lui Nemec, reuşita a fost anulată.

ADVERTISEMENT

Min. 28 / Adam Nemec a înscris cu o lovitură de cap, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Gaz Metan Mediaş: Buzbuchi – Butean, Larie, O. Baco, Trif – Droppa, R. Deaconu – R. Romeo, Ciocan, Jica – Smola. Antrenor: Dusan Uhrin.

Dinamo: T. Mejias – A. Gonzalez, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – J. Camara, Răuţă, Gol, Sorescu – Nemec, V. Borcea. Antrenor: Cosmin Contra.


UPDATE, 21 septembrie, ora  20:43 / Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a dezvăluit că nu intenționează să-l schimbe în primele minute pe tânărul valentin Borcea.

”Întotdeauna după un start mai puțin bun te aștepți la prima victorie. Dar întâlnim o echipă în formă cu un antrenor foarte bun. Noi începem să recuperăm fizic, iar băieții încep să se cunoască mai bine între ei.

În principiu nu voi face schimbare rapidă, decât dacă e necesară. Borcea este un jucător cu potențial mare, sper să crească repede și să ne ajute. Atmosfera este foarte bună în lot, ne-am antrenat bine. Am venit cu gândul să facem un meci bun și să arătăm că prestația din meciul cu Botoșani nu este întâmplătoare”, a spus Contra.


UPDATE, 21 septembrie, ora 19:17 / Au fost anunţate echipele de start. Diego Fabbrini şi Borja Valle, autor al unui gol de senzaţie în etapa trecută, sunt rezerve la Dinamo.

Gaz Metan Mediaş: Buzbuchi – Butean, Larie, O. Baco, Trif – Droppa, R. Deaconu – R. Romeo, Ciocan, Jica – Smola. Antrenor: Dusan Uhrin.

Dinamo: T. Mejias – A. Gonzalez, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – J. Camara, Răuţă, Gol, Sorescu – Nemec, V. Borcea. Antrenor: Cosmin Contra.


Gaz Metan nu mai este echipa din sezonul trecut, în care a reuşit calificarea în premieră în play-off, dar cu toate acestea s-a descurcat foarte bine şi a acumulat şase puncte, în ultima etapă făcând realmente spectacol la Iaşi, unde a marcat de patru ori.

Dinamo are doar două puncte, egaluri acasă cu Hermanstadt şi cu Botoşani şi un neaşteptat eşec la Ploieşti, în faţa Chindiei şi după investiţiile făcute nu se vorbeşte decât despre play-off. Însă momentan trebuie să spargă gheaţa şi să câştige primul meci.

Gaz Metan – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Gaz Metan – Dinamo se joacă luni, 21 septembrie, de la ora 21:00 şi este epilogul rundei a patra din prima divizie. Meciul este televizat în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar îl puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

La Dinamo putem vorbi fără exagerare de o adevărată revoluţie a lotului făcută de Cosmin Contra. Foarte puţini jucători din lotul din vechiul sezon au mai rămas, s-au efectuat deja zece transferuri şi încă perioada de achiziţii nu s-a încheiat, purtându-se negocieri şi cu alţi jucători, în special din Spania.

Cosmin Contra mai vrea jucători

Sosirea investitorilor spanioli continuă să fie subiect de controverse, însă un lucru este clar. Au sosit jucători de calitate, iar unul dintre ei, mijlocaşul Borja Valle, şi-a arătat clasa în meciul cu Botoşani, înscriind de la 60 de metri peste portarul ieşit la marginea careului. Este evidentă creşterea în joc a câinilor, dar mai e mult de muncă, pentru că omogenitatea nu va fi uşor de obţinut.

Cosmin Contra nu este încă mulţumit pe deplin de calitatea lotului, motiv pentru care vor mai fi efectuate transferuri şi în următoarele zile, perioada de mercato încheindu-se pe 5 octombrie. Sinngura mutare care i-a surprins pe suporteri a fost înlăturarea portarului Cătâlin Straton, imediat achiziţionat de FCSB, un jucător care avusese evoluţii constant bune.

Duşan Uhrin cu gând de revanşă

La Mediaş nu mai este timp de expectative, alb-roşii trebuie să câştige, pentru a nu rămâne în urmă faţă de echipele care au ca obiectiv locurile 1-6. Cu lotul de acum în mod normal ar trebui să asistăm la prima victorie pentru câini, dar e clar că Duşan Uhrin îşi doreşte o revanşă faţă de un club unde a fost găsit drept singurul vinovat pentru ratarea play-off-ului de către Dinamo.

Şi casele de pariuri cred că a sosit momentul primei victorii pentru Dinamo, motiv pentru care acordă o cotă de 1,90 pentru cele trei puncte. O surpriză provocată de medieşeni este cotată cu 4,00, iar un gol marcat valorează 1,60.

ADVERTISEMENT