Sport

Gaz Metan Mediaş – FCSB 0-1. Darius Olaru aduce punctele pentru oaspeți, la capătul unui joc modest. Video

FCSB s-a impus la Mediaș prin reușita lui Darius Olaru, după un meci cu foarte puține ocazii de poartă. Echipa pregătită de Toni Petrea se apropie la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care va înfrunta pe CS Mioveni.
11.12.2021 | 20:13
Gaz Metan Medias  FCSB 01 Darius Olaru aduce punctele pentru oaspeti la capatul unui joc modest Video
ADVERTISEMENT
11-12-2021
17:13

Gaz Metan - FCSB 0-1 (Olaru 60). Oaspeții se apropie de CFR Cluj

FCSB a câștigat la mediaș prin golul marcat de Darius Olaru și continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj. Pentru echipa lui Toni Petrea urmează un meci cu Rapid, pe propriul teren. Iată cum arată clasamentul în Liga 1.

FCSB se apropie la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care are meci duminică. Sursă foto: Captură Flashscore.com

Min. 90+3. Cătălin Popa fluieră finalul partidei.

Min. 89. Ocazie uriașă pentru Chamed. Șutul acestuia, din poziție excelentă, se duce pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 60. GOOOL FCSB! 0-1. Darius Olaru înscrie cu un șut de la marginea careului, la care Vâlceanu intervine greșit.

Min. 53: Șut bun al lui Claudiu Keșeru din lovitură liberă! Respinge Vâlceanu

Min. 46: FCSB face trei schimbări la pauză. Ies Oaidă, Vali Gheorghe și Dumiter, intră Olaru, Cordea și Keșeru.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 29: Tănase execută bine o lovitură liberă, dar Vâlceanu respinge în corner.

Min. 25: Nu au fost ocazii până acum în acest meci.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei. Video

Toni Petrea a ales să nu mizeze pe Constantin Budescu și Claudiu Keșeru ca titulari la FCSB pentru partida cu Gaz Metan Mediaș. Vinicius nu este în lot pentru această partidă. Iată formulele de start.

Gaz Metan: Vâlceanu – De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu – Alceus, Santos – Șteau, Deaconu, Trif – Morar. Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Sarr, Horj, Avram, Gașpar, Chamed, Grădinaru, Irobiso. Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Oaidă, Tănase – V. Gheorghe, Dumiter, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Straton, Haruț, Budescu, I. Stoica, Keșeru, Ov. Popescu, Olaru, Musi, Cordea.

Meciul Gaz Metan Mediaş – FCSB are loc sâmbătă, 11 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadul etapei a 19-a din Liga 1. Medieşenii vin după un rezultat excelent în runda precedentă, victorie la Piteşti, cu FC Argeş. FCSB are unsprezece partide de când nu a mai pierdut un meci pe teren, pentru că în Cupa României a pierdut cu Voluntari la masa verde.

Unde se joacă meciul Gaz Metan Mediaş – FCSB

Întâlnirea Gaz Metan Mediaş – FCSB se desfăşoară sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei medieşene, în etapa a 19-a din Liga 1. Este o partidă care întotdeauna suscită un mare interes în rândul localnicilor şi nu numai, pentru că dincolo de fanii locali există şi destui simpatizanţi în Mediaş şi în judeţul Sibiu ai FCSB.

ADVERTISEMENT

Toţi cei care vor dori să asiste la meci, în procent de 50 la sută din capacitatea stadionului, vor trebui însă să prezinte certificatul COVID, care să ateste schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală în ultimele 180 de zile. Nu se acceptă, cum a fost la un moment dat, accesul pe baza testului PCR sau antigen negativ.

Cine transmite la TV partida Gaz Metan Mediaş – FCSB

Partida Gaz Metan Mediaş – FCSB se joacă sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei locale, în etapa a 19-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele TV Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă accesaţi site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaş vremea nu e deloc prietenoasă cu fotbalul. Temperatura maximă a zilei ajunge la 6 grade, în jur de 2 grade la ora partidei şi există o mare probabilitate ca să plouă pe tot parcursul zilei. Acest meci a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri condusă de Cătălin Popa din Piteşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Gaz Metan Mediaş – FCSB

Antrenorul Ilie Poenaru e ceva mai liniştit după victoria echipei sale în etapa trecută la Piteşti. Însă meciul cu FCSB este unul deosebit de dificil pentru medieşeni, pentru că bucureştenii au deja 11 jocuri în care nu au mai ieşit de pe teren învinşi. Pentru această partidă Gaz Metan are doar doi absenţi, pe suspendatul Izata şi pe Pambou, neinclus în lot.

ADVERTISEMENT

La FCSB vestea excelentă este apariţia pe banca de rezerve a lui Florinel Coman, atacantul revenind după o absenţă de mai bine de trei luni. Rămân out Şerban, Panţâru, Mamut şi Burlacu, ultimii doi făcând parte din categoria jucătorilor care vor părăsi FCSB la iarnă.

Poenaru ştie cum să blocheze ofensiva bucureşteană

Chiar dacă a dat lovitura la Piteşti Gaz Metan nu e nici pe departe scutită de griji pe mai departe, putând oricând să fie în pericol şi de poziţiile 13 şi 14, adică locurile de baraj cu echipe din eşalonul secund. De aceea antrenorul Ilie Poenaru consideră fiecare meci al echipei sale ca pe o finală.

ADVERTISEMENT

Iar o partidă cu FCSB este un examen dur, la cote maxime. Cui toate acestea Poenaru nu este deloc speriat şi spune că ştie cum poate fi anihilitată ofensiva echipei lui Toni Petrea. Poenaru a reuşit sezonul trecut o victorie mare cu Academica Clinceni în faţa FCSB în sezonul regulat, care a ajutat mult atunci pe ilfoveni să prindă miraculos loc de play-off.

Cote la pariuri pentru jocul Gaz Metan Mediaş – FCSB

Bookmakerii sunt convinşi că FCSB are suficientă calitate pentru a putea obţine trei puncte la Mediaş, motiv pentru care acordă cota de 1,65 la victorie oaspeţilor şi cea de 5,50 echipei din judeţul Sibiu. Care şi doar dacă va reuşi să înscrie măcar o dată va avea o cotă de 1,60, foarte apropiată de cea a succesului oaspeţilor.

Bilanţul meciurilor directe jucate la Mediaş începând din anul 2000 este, cum era de aşteptat, favorabil bucureştenilor. Aceştia au obţinut opt succese. patru jocuri s-au încheiat la egalitate şi Gaz Metan a câştigat de două ori, dar la scoruri severe: 4-0 în 2019 şi 3-0 în 2013.

 

ADVERTISEMENT