Fotbal intern

Gaz Metan – FCSB 2-3. Trupa lui Petrea redevine lider după un thriller cu gol din 11 metri în minutul 90!

24.11.2020 | 00:01
Gaz Metan  FCSB 23 Trupa lui Petrea redevine lider dupa un thriller cu gol din 11 metri in minutul 90
ADVERTISEMENT

Meciul Gaz Metan Mediaş – FCSB a avut loc loc luni, 23 noiembrie, cu începere de la ora 21:00 în etapa 11 din Casa Pariurilor Liga 1.

FCSB a urcat în fotoliul de lider după ce Craiova a pierdut acasă runda precedentă în faţa Chindiei Târgovişte. Bucureştenii au jucat din nou foarte ofensiv și s-au impus după dubla lui Darius Olaru și golul din penalty marcat de Sergiu Buș.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte medieşenii au evoluat și ei foarte bine și au mai avut și alte situații importante, pe lângă cele două goluri. Duelul a fost cel mai spetcaculos meci din acest sezon al Ligii 1.


Gaz Metan Mediaș – FCSB 2-3 (Deaconu 16, Valente 60 / Olaru 11, 32, Buș 89) – VEZI VIDEO

Final: Meciul se încheie cu scorul de 2-3, iar FCSB redevine lider.

Min. 89: GOOOL FCSB! Sergiu Buș marchează din penalty-ul scos de Octavian Popescu.

Min. 67: A ieșit și Florin Tănase, și el fiind pasibil de o accidentare.

Min. 60: GOOOL GAZ METAN MEDIAȘ! Valente marchează din 7 metri, după o pasă excelentă a lui Cardoso.

ADVERTISEMENT

Min. 46: S-a reluat partida de la Mediaș.

Pauză: FCSB conduce după primele 45 de minute și revine pe primul loc în Liga 1.

Min. 44: Sergiu Buș a tras de la marginea careului, dar mingea a lovit încă o dată bara laterală a porții lui Buzbuchi.

Min. 32: GOOOL FCSB! Darius Olaru face „dubla” și îi readuce pe roș-albaștri în avantaj. Același Tănase a pasat decisiv

ADVERTISEMENT

MIn. 28: Dennis Man a ieșit accidentat, după ce a acuzat dureri musculare. Locul său a fost luat de Sergiu Buș.

Min. 16: GOOOL GAZ METAN MEDIAȘ! Ronaldo Deaconu egalează dintr-un penalty obținut de Nițu, care a fost faultat de Crețu.

ADVERTISEMENT

Min. 11: GOOOL FCSB! Darius Olaru deschide scorul împotriva fostei sale echipe. Mijlocașul a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Olimpiu Moruțan.

Min. 5: Olimpiu Moruțan trage din careu, dar mingea lovește bara laterală a porții lui Buzbuchi!

Min 1: Start de meci la Mediaș


UPDATE, 23 noiembrie, ora 19:30 / Au fost anunțate formulele de start pentru meciul Gaz Metan Mediaș – FCSB. Gazdele atacă cu Dumitru Cardoso, în timp ce roș-albaștri mizează pe tripleta Man, Moruțan, Fl. Tănase, dar și pe tânărul Perianu.

Gaz Metan Mediaș (4-2-3-1): Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar – Alceus, Santos Da Silva Junior – Da Silva Oliveira, Deaconu, Nitu (Valente 16) – Cardoso

Rezerve: Plesca, Romeo, Smola, Trif, Costea, Valente, Horj, Sambu, Chamed

Antrenor: Jorge Costa

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Vînă (Ov. Popescu 46), Perianu, Olaru (Buziuc 53) – Moruțan, Man (Buș 28), Tănase (Oct. Popescu 67)

Rezerve: Straton, Simion, Buș,, Briceag, Buziuc, Popescu, Oaidă, Oct. Popescu

Antrenor: Toni Petrea

Gaz Metan Mediaş – FCSB Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Gaz Metan Mediaş – FCSB se joacă luni, 23 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul echipei din judeţul Sibiu şi este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Există şi varianta de a se intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru urmărirea meciului în format LIVE VIDEO.

FCSB revine după foarte mult timp în poziţia de lider şi antrenorul Toni Petrea a declarat ferm că acesta este obiectivul echipei, apreciind că jucătorii săi au început să se apropie tot mai mult de cerinţele sale şi rezultatele s-au văzut concret în acest salt valoric.

Olaru – Man – Tănase, tripleta de foc a FCSB

La Mediaş revine ca adversar fostul jucător al Gazului, mijlocaşul Darius Olaru, cel care, alături de Olimpiu Moruţan, a impresionat prin evoluţia avută în meciul de tineret România – Danemarca în urma căruia tricolorii mici au obţinut a doua calificare consecutiv la turneul final.

El este regizorul de la centrul terenului, omul a cărui viziune perfectă a terenului şi a jocului poate valorifica la maxim calităţile celor două zvârlugi din avanposturi, Man şi Tănase, aşa cum nu există la naţionala mare, unde cei doi au fost promovaţi de Mirel Rădoi la meciurile cu Belarus şi Irlanda de Nord.

Atenţie la Dumitru Cardoso!

Gaz Metan are şi ea arma ei letală, atacantul Dumitru Cardoso, poate cel mai bun jucător pe postul său din campionatul intern, care merita o şansă la echipa naţională: mobilitate, viteză, tehnică, execuţie precisă, iar la fragilitatea sistemului defensiv al FCSB în zona centrală, cuplul Cristea- Miron, poate fi pericol mare pentru poarta lui Andrei Vlad.

Pentru casele de pariuri FCSB este un favorit destul de clar, deşi joacă afară şi o face împotriva unui adversar cu două victorii la rând afară, dintre care una pe terenul campioanei CFR Cluj. Oaspeţii au cotă de 1,55 la victorie, faţă de 6,45 cât a primit Mediaşul, însă dacă jucătorii în alb-negru vor puncta măcar o dată cota primită este de 1,60.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – FCSB: 2,07 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT