Cristi Pustai, dezamăgit după egalul cu Poli Timişoara! ”Am avut foarte mulţi jucători timoraţi”

Gaz Metan Medias - Poli Timisoara 1-1
Filon Stan   
in Fotbal intern
09/04/2018, 18:00
Cristi Pustai, dezamăgit după egalul cu Poli Timişoara! ”Am avut foarte mulţi jucători timoraţi”

Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate meciul disputat în faţa Poli Timişoara, scor 1-1, în a 4-a etapă din Play-out-ul Ligii 1 Betano. O fază controversată a meciului a avut loc în minutul 58 şi l-a avut în prim plan pe arbitrul George Găman.

Maxi Oliva a intrat în careu, iar Cristian Sârghi l-a faultat clar, lovindu-l peste ambele picioare. Deşi toată lumea aştepta un penalty, “centralul” partidei a acordat, surprinzător, corner.

Pustai: ”Ar fi fost trei puncte de aur”

Pentru tehnicianul lui Mediaş, Cristian Pustai, rezultatul a fost unul echitabil. ”Rezultatul este echitabil. Ambele echipe au avut ocazii. Frustrant este minutul când am înscris şi cel când am primit golul. Ar fi fost trei puncte de aur! Am avut foarte mulţi jucători timoraţi. Nu am mulţi remarcaţi. Nu am reuşit să construim. Mijlocaşii centrali au pierdut multe mingi, n-au reuşit să facă o posesie, nimic”, a declarat Pustai. Fiecare echipă a luat câte un punct în urma partidei disputate la Mediaş, ceea ce nu le ajută în lupta scăpării de la retrogradare! Vezi AICI clasamentul play-out-ului Ligii !