Sport

Gaz Metan Mediaș, trei transferuri dintr-un foc! Au venit un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Exclusiv

Gaz Metan Mediaș se întărește înainte de debutul noului sezon și a bifat trei transferuri dintr-un foc. FANATIK a aflat că la club au venit Christian Irobiso, Mathaus și Diogo Izata.
08.07.2021 | 13:45
Gaz Metan Medias trei transferuri dintrun foc Au venit un fundas un mijlocas si un atacant Exclusiv
Gaz Metan Mediaș, trei transferuri dintr-un foc! Au venit un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Este plină campanie de transferuri în Casa Pariurilor Liga 1. Cu ceva mai mult de o săptămână până la startul sezonului, Gaz Metan Mediaș a bifat trei transferuri dintr-un foc și a adus un fundaș, un mijlocaș și un atacant.

Gaz Metan Mediaș, trei transferuri dintr-un foc! Irobiso, Mathaus și Izata, la echipă

Toți sunt jucători străini. FANATIK a aflat că medieșenii i-au adus pe Christian Irobiso pe postul de atacant central, Mathaus, pentru centrul defensivei și pe lusitanul Diogo Izata, care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv.

ADVERTISEMENT

Cei trei au ajuns deja la Mediaș, iar FANATIK vă prezintă prima fotografie cu cei trei fotbaliști la stadionul din Mediaș, acolo unde se vor alătura în scurt timp lotului condus de Mihai Teja.

Transferuri Gaz Metan
Noile transferuri de la Gaz Metan, de la stânga la dreapta: Mathaus, Christian Irobiso și Diogo Izata

Cine sunt cei trei jucători!

Christian Irobiso este un atacant nigerian în vârstă de 28 de ani care a evoluat ultima dată la clubul Varzim, din a doua ligă portugheză. A mai evoluat în carieră la Pacos Ferreira, Uniao Madeira, FK Senica sau FC Vysocina. În sezonul precedent a dat 7 goluri în liga a doua portugheză.

ADVERTISEMENT
Christian Irobiso
Christian Irobiso

Mathaus este un fundaș central în vârstă de 30 de ani originar din Insulele Capului Verde. A evoluat ultima dată în liga secundă portugheză la Academico Viseu, aceasta fiind prima aventură în afara Portugaliei.

Mathaus
Mathaus

Diogo Izata este un mijlocaș defensiv portughez în vârstă de 24 de ani care vine la Mediaș de la Vilafranquense, tot o echipă de ligă secundă din Portugalia. În sezonul precedent a evoluat în 31 de meciuri.

ADVERTISEMENT
Diogo Izata
Diogo Izata

9 transferuri bifate de medieșeni!

Gaz Metan Mediaș nu a avut emoții cu retrogradarea în stagiunea trecută și va debuta în noul sezon împotriva celor de la CS Mioveni, pe data de 17 iulie. Până atunci, medieșenii mai au de jucat un amical împotriva lui Csikszereda.

Christian Irobiso, Mathaus și Diogo Izata se adaugă pe lista noilor veniți alături de Octavian Vâlceanu, Mihai Dobrescu, Răzvan Grădinaru, Mihai Lixandru, Paul Pațurcă și Ovidiu Horșia.

ADVERTISEMENT

În schimb, la capitolul plecări, Gaz Metan a anunțat până acum 6. După retragerea lui Răzvan Pleșca, au mai plecat de la echipă: Ionuț Larie, Mihai Butean, Ondrej Baco, Ricardo Valente și Idrisa Sambu.

Obiectiv: salvarea retrogradării! Anunțul lui Mihai Teja

Obiectivul anunțat de Mihai Teja este salvarea de la retrogradare: “Realistic vorbind, obiectul este salvarea de la retrogradare. Eu cred că din cauza schimbărilor de jucători, din cauza lipsei de omogenitate pentru că au plecat jucători și vor mai pleca, iar omogenitatea este foarte importantă pentru performanțele unei echipe de fotbal. Nu am reușit să păstrăm toți jucătorii.

Sunt jucători care anul trecut nu au făcut față și-atunci e clar că nu poți să păstrezi un jucător 2-3 ani la rând pe salariu și să nu poată să joace un meci în Liga I sau să nu facă față.Trebuie să înțeleagă fiecare juicător că atunci când nu te poți încadra în obiectivul clubului, în ceea ce dorește antrenorul, atunci nu intră în vederile antrenorului”, a spus Teja.

  • 325.000 de euro este cota de piață a lui Mathaus
  • 28 de ani are Christian Irobiso

 

ADVERTISEMENT