Fotbal intern

Gaz Metan Mediaș – U Craiova 1-2 în play-off. Oltenii urcă pe locul 1! Pentru prima dată în acest sezon, CFR Cluj aleargă după Știinta. Reacția lui Bergodi

Gaz Metan Medias  U Craiova 12 in playoff Oltenii urca pe locul 1 Pentru prima data in acest sezon CFR Cluj alearga dupa Stiinta Reactia lui Bergodi
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş – U Craiova 1-2 s-a jucat în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. Oltenii au învins, chiar dacă au avut mari emoţii. Roberto Romeo a deschis scorul pentru ardeleni în minutul 21. Mihăilă (38) şi Cicâldău (54) au întors scorul pentru Ştiinţa.

U Craiova a trecut pe primul loc în clasament şi are un avans de 2 puncte faţă de CFR Cluj. Campioana României va juca duminică împotriva Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova 1-2 (R. Romeo 21 / V. Mihăilă 38, Cicâldău 54) – Vezi VIDEO


Cristiano Bergodi, antrenor Craiova: Nu ne-a îngrijorat absența lui Bălașa, pentru că Uros Cosic a juca foarte bine. Noi am avut ocazii, nu a fost un meci prea frumos, dar e important că am câștigat.

ADVERTISEMENT

Nu am ținut mingea așa mult, dar în general am avut ocazii bune și puteam să câștigăm la mai multe goluri, deși și Gaz Metan a jucat bine.

E greu când nu dai gol repede, dar urmează un meci mult mai greu cu FCSB-ul. Nu am avut probleme cu Sorin Cârțu, nu e nicio problemă între noi. Nu au fost probleme.

ADVERTISEMENT

Meciul cu FCSB e foarte greu, ei au tehnică, dar cred că putem face un meci bun, cum am făcut la CFR”.


În urma victoriei cu Gaz Metan Mediaș, oltenii trec pe primul loc pentru prima dată după în acest sezon. Pănă duminică, atunci când CFR Cluj joacă împotriva Astrei, trupa lui Bergodi va rămâne pe primul loc.

ADVERTISEMENT

FINAL:

Minutul 70: Eliminare! Sergiu Buș, atacantul lui Gaz Metan Mediaș, a fost eliminat după ce l-a înjurat pe arbitrul tușier. La aceeași fază, Marius Constantin a fost eliminat tot pentru proteste, deși se afla în tribune.

Minutul 64: BARĂĂĂ! Nasser Chamed trimite un șut superd din afara careului, care lovește bara porții lui Pigliacelli.

Minututl 54: GOOOOOLLL! Alexandru Cicâldău înscrie după o greșeală în apărarea ardelenilor

Minutul 50: Ocazie mare pentru Craiova! Elvir Koljic șutează puternic din careu, dar Răzvan Pleșca are o intervenție salvatoare.

Minutul 46: A început a doua repriză din Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova

Pauză

Minutul 38: GOOOOLLL! Craiova egalează prin Valentin Mihăilă

Minutul 21: GOOOOL! Gaz Metan deschide scorul prin Roberto Romeo

Minutul 2: OCAZIE IMENSĂ! Ciocan de la Gaz Metan Mediaș ratează o șansă imensă de a deschide scorul. Mirko Pigliacelli, paradă de zile mari.

Minutul 1: A început meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova


Echipele de start în Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova:

  • Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Butean, M. Constantin (Nielsen 38), Larie, G. Moura – Droppa, Chamed – Velisar, Ciocan, Romeo – Buș. Rezerve: A. Popa, Avram, Nicula, Trif, Dogaru, Nielsen, Popa. Antrenor: Dușan Uhrin Jr.

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă. Rezerve: Popescu, Vătăjelu, Ivanov, Qaka, Gustavo, Baiaram, Nițu, Bărbuț. Antrenor: Cristiano Bergodi

  • Arbitru: Ovidiu Hațegan

UPDATE, 3 iulie, ora 19:49 / Mihai Bălașa s-a accidentat la antrenamentele înaintea confruntării cu Gaz Metan Mediaș și va fi înlocuit de Uros Cosic.


UPDATE, 3 iulie, ora 18:42 / Oltenii lui Cristiano Bergodi folosesc aceeași echipă de start ca și în precedentele meciuri cu CFR Cluj, Astra Giurgiu și FC Botoșani. 


UPDATE, 3 iulie, ora 14:22 / Jucătorii Universității Craiova se antrenează din greu pentru lupta la titlu cu CFR Cluj, iar pe pagina de Facebook a oltenilor au fost postate mai multe fotografii de la ședința de pregătire din dimineața meciului cu Gaz Metan Mediaș, din nou din hotel. ?

@ucvofficial

?‍♂️ Ședința de activare din această dimineață.

♬ Myself – Bazzi

Jucătorii Craiovei la ședința de pregătire înaintea meciului cu Gaz Metan. Sursă foto: Facebook
Jucătorii Craiovei la ședința de pregătire înaintea meciului cu Gaz Metan. Sursă foto: Facebook
Jucătorii Craiovei la ședința de pregătire înaintea meciului cu Gaz Metan. Sursă foto: Facebook
Jucătorii Craiovei la ședința de pregătire înaintea meciului cu Gaz Metan. Sursă foto: Facebook

UPDATE, 2 iulie, ora 17:10 / Delegația Universității Craiova a fost așteptată de aproximativ 20 de fani la aeroportul din Sibiu, acolo unde a aterizat în drumul spre Mediaș pentru meciul cu Gaz Metan din etapa a șasea a play-off-ului.

Fanii i-au întâmpinat pe jucători cu cântece și cu un banner pe care era scris: ”Făceți-ne o bucurie / Duceți titlul în Bănie”. Fotbaliștii Craiovei i-au aplaudat pe suporteri înainte de a urca în autocarul care îi duce la Mediaș.

Așa e la… Sibiu

? Sibiul este alb-albastru. Mediaș, venim!#CampioniLaSuporteri#AsaELCraiova#SustineStiinta

Nai-post ni Universitatea Craiova noong Huwebes, Hulyo 2, 2020


Jocul are loc într-o atmosferă total opusă în cele două tabere. Gaz Metan, care a reușit sezonul acesta accesul în premieră în rândul primelor șase echipe, se află tot în insolvență din punct de vedere financiar, ceea ce ar fi împiedicat-o să participe în cupele europene chiar și dacă ar fi terminat pe o poziție în primele trei.

Oltenii au o situație financiară extrem de stabilă și se află într-un moment excelent din punct de vedere sportiv, fiind o serioasă contracandidată a Clujului la câștigarea titlului după ce ardelenii s-au impus în ultimele două sezoane.

Gaz Metan Mediaș – Craiova Live Stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida Gaz Metan Mediaș – Craiova se joacă vineri, 3 iulie, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 6-a din play-off și este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Loo Plus. Dacă doriți, aveți și posibilitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Dușan Uhrin are serioase probleme în a alcătui un unsprezece competitiv. Nu mai puțin de șase jucători au părăsit echipa chiar în aceste zile, încheindu-li-se contractele. Iată ce a scris site-ul gaziști.ro:

Mari probleme pentru antrenorul Dușan Uhrin

Este vorba de portarul Ricardo Batista, fundașii Marian Pleașcă și Juel Thomas Nielsen, mijlocașii Boubacar Fofana, Paul Costea și Ely Fernandes. Atacantul Ioan Hora a părăsit deja echipa”.

Și nu se opresc aici problemele ardelenilor. Pentru că portarul titular Pleșca este accidentat, cu șanse mici să se refacă până vineri și am putea avea între buturi pe debutantul Nicula. Revine în echipă fundașul central Ionuț Larie, iar atacantul Dumitru Cardoso își ispășește ultima etapă de suspendare.

Cotele au scăzut enorm pentru victoria Craiovei

Craiova stă mult mai bine la acest capitol, singura problemă pentru Cristiano Bergodi, care își ține elevii în priză după fantasticul succes cu 3-2 din etapa precedentă la Cluj fiind faptul că nu prea are rezerve în cazul în care i s-ar accidenta dintre fundașii titulari. Briceag, care nu mai prindea echipa la Craiova a semnat cu FCSB.

Urmare a evenimentelor de la Mediaș bookmakerii nu dau nici o șansă echipei lui Dușan Uhrin, care a primit ca echipă gazdă o cotă astronomică: 9,40, în timp ce oamenii lui Cristiano Bergodi parcă ar fi și câștigat ceva, având cotă 1,40.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 4,85 este cota pentru „x solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT