Fotbal intern

Gaz Metan rămâne fără şase jucători! Unul dintre ei este o țintă a Universității Craiova

29.06.2020 | 16:27
Gaz Metan ramane fara sase jucatori Unul dintre ei este o tinta a Universitatii Craiova
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș este lovită din plin, după ce șase jucători se vor despărți de ardeleni la sfârșitul acestei luni, în timp ce Ioan Hora deja a plecat de la echipă.

Boubacar Fofana este o țintă a Universității Craiova, acolo unde a mai fost dorit și de Victor Pițurcă, fostul antrenor al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, ardelenii vor avea meciuri mult mai dificile în play-off, după despărțirile de fotbaliștii ai căror contracte au expirat.

Gaz Metan Mediaș rămâne fără șase jucători

Gaz Metan Mediaș va rămâne fără șase jucători la finalul acestei luni, anunțul fiind făcut pe site-ul gasisti.ro: „Clubul Gaz Metan Mediaș se va despărți miercuri de 6 jucători, ale căror contracte le expiră pe data de 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Este vorba de portarul Ricardo Batista, fundașii Marian Pleașcă și Juel Thomas Nielsen, mijlocașii Boubacar Fofana, Paul Costea și Ely Fernandes. Atacantul Ioan Hora a părăsit deja echipa”.

„Până la finalul sezonului, Dușan Uhrin va avea la dispoziție 19 jucători, plus cei Trei Juniori, Dogaru, Avram Și rp și nu se știe dacă își revine până vineri la meciul cu Craiova, iar în locul său ar putea debuta Dănuț Nicula.

ADVERTISEMENT

Pentru această partidă, Ionuț Larie va reveni în primul 11 după ce a fost suspendat la meciul trecut, iar Dumitru Cardoso va lipsi pentru a treia etapă la rând, după faultul dur din meciul cu Astra”, se mai arată în comunicatul ardelenilor.

Gaz Metan a fost aproape de a da lovitura la meciul cu FCSB

În etapa trecută, Gaz Metan Mediaș a fost aproape să câștige partida cu FCSB, dar în cele din urmă s-a termina egal, 2-2, după o partidă plină de răsturnări de situație.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin Jr. a vorbit la finalul partidei și a recunoscut că nu este mulțumit de punctul obținut: „Astăzi am pierdut două puncte. Nu este problema mea ce se întâmplă la FCSB și noi avem jucători care își termină contractele la sfârșitul acestei luni.

Avem motivație, pentru că vrem să obținem cel mai bun loc posibil”.

ADVERTISEMENT