Patronul FCSB, pesimist pentru Lazio: “Luăm 6-7. O să joace măgăruşul cu noi”

Marian Popovici   
in Fotbal intern
03/02/2018, 23:43
Patronul FCSB, pesimist pentru Lazio: “Luăm 6-7. O să joace măgăruşul cu noi”

Patronul Stelei a pus tunurile pe mai mulţi jucători, principalul vizat fiind Larie, despre care Gigi spune că va pleca în vară. 

Gigi Becali nu le dă şanse jucătorilor săi în disputa cu Lazio, spunând că în aceste condiţii formaţia sa nu are nicio şansă să treacă mai departe în Europa League: 

“Pintilii, Budescu şi Teixeira, atât avem” 

“Pe mine mă interesează să batem CFR Cluj. Ce speranţe să avem cu Lazio după ce am văzut acest meci? Ne dă Lazio 6-7 goluri. Nu aţi văzut cum pasează? Cum verticalizează ăia? O să joace ăia măgăruşul cu noi. Cu cine să jucăm? Cu Pintilii, Budescu şi Teixeira? Atât avem!”, a spus Becali. 

Pentru FCSB urmează o perioadă de foc. Duminică, de la ora 20:45, roş-albaştrii joacă împotriva lui CFR Cluj, iar apoi urmează meciurile cu Lazio, Dinamo şi returul cu Lazio. 

Ştirea MOMENTULUI

FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB: “Au renunţat la el”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.