Sport

Gaz Metan se implică în lupta pentru promovare! A transferat jucători la Petrolul şi U Cluj. Exclusiv

Gaz Metan se implică în lupta pentru promovare din Liga 2. FANATIK a aflat că medieşenii au cedat jucători către Petrolul şi U Cluj, rivale în cursa pentru Liga 1.
07.01.2022 | 19:26
Gaz Metan se implica in lupta pentru promovare A transferat jucatori la Petrolul si U Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a început încă oficial, perioada de mercato din iarnă este în plină desfăşurare. Iar Gaz Metan Mediaş se implică în lupta pentru promovare din Liga a II-a cedând doi jucători rivalelor Petrolul şi U Cluj.

Gaz Metan se implică în lupta pentru promovare din Liga 2! Velisar se întoarce la Petrolul

FANATIK

a aflat că la Petrolul Ploieşti va ajunge Mihai Velisar. Adus în 2019 de la “lupi”, Velisar a avut super evoluţii la Gaz Metan Mediaş sub conducerea lui Edi Iordănescu şi chiar a fost convocat de Mirel Rădoi la naţionala U-21 a României.

ADVERTISEMENT

A prins două meciuri în naţionala U-21 a “tricolorilor”, iar cei de la Gaz Metan Mediaş s-au felicitat pentru această mutare pentru care au plătit doar 15.000 de euro. Însă, în ultimele două sezoane, Velisar s-a stins.

Şi-a pierdut postul de titular la Gaz Metan şi în ultimele 8 etape nu a prins niciun minut la echipa lui Ilie Poenaru. Astfel, Velisar revine după doi ani la Petrolul Ploieşti, echipă care se află mai aproape ca oricând de promovare.

ADVERTISEMENT
Mihai Velisar, în tricoul României
Mihai Velisar, în tricoul României. Sursa: sportpictures.eu

Roberto Romeo, transferat de U Cluj!

În luptă cu Petrolul se află U Cluj. Din informaţiile FANATIK, ardelenii au l-au luat pe Roberto Romeo de la Gaz Metan Mediaş. La fel ca şi Velisar, italianul a fost titular la începutul sezonului, însă în ultima perioadă nu a mai prins echipa.

Acum, foştii coechipieri se vor bate în lupta pentru promovare. Petrolul conduce clasamentul din Liga 2 cu 42 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe locul trei, cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT
Roberto Romeo, în tricoul lui Gaz Metan Mediaş. Sursa: sportpictures.eu
Roberto Romeo, în tricoul lui Gaz Metan Mediaş. Sursa: sportpictures.eu

Gaz Metan Mediaş punctează şi la capitolul veniri. Ilie Poenaru şi-a adus doi foşti jucători pe care i-a avut la Academica Clinceni. Tsvetelin Chunchukov vine sub formă de împrumut până în vară de la Sepsi.

Fundaşul dreapta, Florin Achim, a fost transferat din postura de jucător liber de contract după ce şi-a reziliat angajamentul cu Academica Clinceni. La echipa ilfoveană situaţia este una foarte dificilă, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor vor să îşi rezilieze contractele.

ADVERTISEMENT

Diogo Izata, împrumutat în Slovenia! Matricardi şi Alceus, izolaţi după ce au fost infectaţi cu COVID-19

Medieşenii au renunţat şi la Diogo Izata. Ajuns în vară la Gaz Metan, lusitanul a fost împrumutat până în vară la Koper, echipa de pe locul secund din Slovenia. Din informaţiile FANATIK, slovenii au opţiune de cumpărare în vară.

Ilie Poenaru are bătăi de cap din cauza infectărilor cu noul coronavirus. Tehnicianul nu îi poate avea la dispoziţie în cantonamentul din Antalya pe Bryan Alceus, infectat cu COVID şi izolat în Franţa.

În aceeaşi situaţie se află Patricio Matricardi, cel care este blocat în Argentina din cauza infectării cu noul coronavirus. Cei doi jucători vor rata o bună parte a pregătirii din Antalya.

Gaz Metan Mediaş se află pe locul 13 în Casa Pariurilor Liga 1 după primele 21 de etape. Elevii lui Ilie Poenaru au adunat 20 de puncte.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Roberto Romeo
  • 23 de ani are Mihai Velisar

 

ADVERTISEMENT