News

Gazda Prințului Charles face angajări la Covasna! Ce condiții trebuie îndeplinite

Gazda Prințului Charles face angajări la un complex turistic din județul Covasna. Ce condiții trebuie să îndeplinească aplicanții care își doresc acest post.
21.01.2022 | 22:43
Gazda Printului Charles face angajari la Covasna Ce conditii trebuie indeplinite
ADVERTISEMENT

Contele Tibor Kalnoky anunță, pe rețelele de socializare, că este în căutarea unui manager pentru complexul turistic pe care îl deține.

Prieten și gazdă a Prințului Charles, contele a făcut un anunț atractiv pentru viitorul angajat.

ADVERTISEMENT

Anunț al gazdei Prințului Charles. Acesta face angajări în Covasna

El a precizat că dorește să fie cineva care să lucreze acolo pentru o durată mai lungă, postul liber fiind acela de manager de ospitalitate.

Complextul turistic în cauză se află în satul Micloșoara, județul Covasna.

“Castel, caut manager pentru o relație serioasă de lungă durată.

Dragi mutați la țară sau doritori de mutat la țară,

Echipa noastră este în căutarea unui nou coleg, mai precis un manager de ospitalitate pentru complexul nostru turistic din satul Micloșoara, județul Covasna”, se arată în anunțul de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cine poate aplica pentru acest job. Ce cerințe are contele Kalnoky

De asemenea, tot în anuțul făcut pe Internet, contele Tibor Kalnoky precizează că postul trebuie să fie ocupat de cineva care să se implice activ în toate proiectele culturale, dar care poate gestiona și o întreagă echipă.

Un plus al acestei oferte de muncă este că locuința este deja asigurată, iar salariul este unul atractiv, dar care se va afla la fața locului, pentru cei interesați, mai arată anunțul.

ADVERTISEMENT

„Acest post este potrivit pentru cineva care dorește să se implice activ în proiecte de turism cultural și poate gestiona o echipă faină de colegi.

Jobul vine la pachet cu locuință si un salariu atractiv, pe care îl vom discuta în privat, în cazul în care ești interesat/ă”, se mai arată acolo.

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt și câteva cerințe care trebuie îndeplinite, iar printre ele sunt cunoașterea limbii engleze, sau carnetul de conducere.

Cei care cunosc limba maghiară au un avantaj, se mai precizează în anunț.

„Pretențiile noastre nu sunt mari, dar este totuși necesar să știi bine limba engleză, să ai carnet de conducere categoria B și să fii un bun organizator.

Cunoștințele în limba maghiară sunt un avantaj.

Dacă îți sună interesant și dorești să afli mai multe detalii, lasă-mi un mesaj privat”, se precizează în anunțul contelui Kalnoky.

ADVERTISEMENT