“Regele”, nemulţumit de scor: “Meritam victoria!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
19/08/2016, 23:25
“Regele”, nemulţumit de scor: “Meritam victoria!”

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, este nemulţumit de faptul că atacanţii pe care i-a trimis în teren nu au reuşit să profite de ocaziile pe care le-au avut. “Regele” susţine că echipa sa ar fi meritat victoria.

“A fost o deplasare grea, unde este greu să cîştigi. Am aliniat o formaţie tînără. Am jucat bine, am avut momente în care ne-am impus. Dar pe ultimii 30 de metri am suferit. Dar sînt mulţumit. Iaşiul are o echipă experimentată. Dar cred că meritam victoria. Am dominat mijlocul terenului, am recuperat multe mingi. Atacanţii ar fi trebuit să fie mai buni în faţa porţii. Mulţumesc publicului de aici, este un loc în care mă simt bine. Mă bucur că sînt respectat, înseamnă că am făcut ceva. Obiectivul numărul unu pentru Viitorul este să formeze jucători buni. Dacă la anul voi fi în prima ligă, voi fi fericit. Ne vom bate pînă la finalul campionatului”, a spus Hagi.

Antrenorul Viitorului a vorbit şi despre fiul său, Ianis, care are şanse să debuteze sîmbătă în Serie A. “Ianis a lăsat o impresie foarte bună la Fiorentina. Trebuie să se adapteze. A trecut primul examen, a intrat la facultate, acum trebuie să o şi termine. Trebuie să cîştige respectul tuturor. Trebuie să avem răbdare cu el”, a spus Hagi.

„Sînt mulţumit de evoluţia mea, dar pot mai mult. Îmi pare rău că nu am cîştigat. Mă gîndesc la echipa naţională, dar este prea devreme să sper la o convocare. Domnul Hagi ne încurajează tot timpul, ne ajută foarte mult. Nu mă gîndesc la un transfer. Vreau să am evoluţii cît mai bune şi vom vedea ce va fi”, a spus Dragoş Nedelcu, mijlocaşul Viitorului.

„Puteam obţine mai mult, dar este bine că am obţinut şi un punct. Am avut o oprtunitate bună de a marca, dar, din păcate, portarul lor a avut o intervenţie de zile mari. Ambele echipe au avut ocazii, orice putea cîştiga. Este o concurenţă foarte mare la Viitorul, dar cine se antrenează bine primeşte şanse de la domnul Hagi. Obiectivul nostru este să ne clasăm cît mai sus în campionat, nu mă gîndesc la subsolul clasamentului”, a spus Florin Cioablă, atacantul Viitorului.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×