Carousel hot news

GALERIE FOTO. Perla Craiovei e aproape gata! Se montează gazonul!

Lucrările la stadionul din Craiova par că intră, în sfârşit, pe ultima sută de metri. Joi seara a început montarea gazonului şi se speră că, undeva în luna octombrie, arena va putea fi...
25.08.2017 | 11:55

Lucrările la stadionul din Craiova par că intră, în sfârşit, pe ultima sută de metri. Joi seara a început montarea gazonului şi se speră că, undeva în luna octombrie, arena va putea fi inaugurată. Oficialii care se ocupă de stadion au ales un gazon românesc, după modelul care a rezistat surprinzător de bine la meciul dintre FCSB şi Sporting.

Compania Naţională de Investiţii dădea, în primăvară, ca termen de finalizare a stadionului „Ion Oblemenco“ de la Craiova, data de 20 iulie, însă, între timp, au mai apărut şi alte probleme, iar termenul a fost prelungit pentru toamna acestui an. După ce în presă au apărut imagini cu structura metalică a stadionului ce nu se îmbina pe partea de final şi cu învelitoarea care nu se potrivea cu restul acoperişului, Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a recunoscut oficial că arena din Bănie are unele probleme cu structura metalică.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Gazon Craiova. Stadionul trebuie să aibă şi heliport!

Stadionul din Craiova a costat peste 50 de milioane de euro şi ar urma să aibă 76.971 metri pătraţi şi va avea o capacitate de 30.854 de locuri acoperite. 600 dintre acestea vor fi rezervate persoanelor cu dizabilităţi şi însoţitorilor lor, la zona VIP vor fi amenajate 2.069 locuri. Presa va avea un total de 624 de locuri rezervate, iar spectatorii vor avea la dispoziţie 27.646 locuri.

Arena de la Craiova va avea dotarile unui stadion care să poată găzdui meciuri de cupe europene, dar şi concerte, inclusiv heliport, tribune acoperite, restaurante, un minihotel cu 40 de camere pentru sportivi şi spaţii comerciale şi de antrenament, locuri VIP la înălţime.

sursa foto: sportuldoljean.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri