Fotbal international

Gazonul de la Cluj, avantaj pentru CFR înaintea meciului cu Sevilla? „Va trebui să jucăm în aceste condiții, nu vom face schimbări în echipă din acest motiv”. VIDEO

19.02.2020 | 19:19
Gazonul de la Cluj avantaj pentru CFR inaintea meciului cu Sevilla Va trebui sa jucam in aceste conditii nu vom face schimbari in echipa din acest motiv VIDEO
ADVERTISEMENT

Julen Lopetegui a declarat, la conferința de presă susținută la Cluj înaintea meciului cu CFR, că starea gazonului de „Dr. Constantin Rădulescu” reprezintă un motiv de îngrijorare pentru echipa sa, dar nu va face modificări în primul „11” din acest motiv.

Sevilla atacă CFR cu cea mai bună echipă

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, a remarcat jocul defensiv solid reușit de CFR Cluj în acest sezon de Europa League și este conștient că va avea o misiune dificilă de a-și crea oportunități de gol în fața echipei lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul spaniol a vorbit și despre gazonul de pe „Dr. Constantin Rădulescu”, pe care îl consideră un motiv de îngrijorare înaintea meciului de joi, dar nu va face modificări în primul „11” din acest considerent.

CFR Cluj este o echipă care joacă bine pe teren propriu. Tratăm meciul cu multă seriozitate. Suntem pregtiţi să luptăm cu ei. Este un meci din Europa League şi ne dorim victoria. Nu există un diagnostic clar în fotbal pentru anumite momente din timpul sezonului.

ADVERTISEMENT

Am avut momente mai slabe, dar şi unele foarte bune. Vrem să jucăm bine în meciul de mâine şi vreau să obţinem victoria. Trebuie să ne concentrăm pe munca noastră. Europa League este o competiţie importantă pentru noi. Schimbările sunt cele normale de-a lungul sezonului.

Nu putem face nimic în legătura cu starea gazonului. Ne pasă cum arată terenul. Va trebui să jucăm în aceste condiţii, nu vom face schimbări în echipă din acest motiv. Ne concentrăm pentru meciul de mâine.

ADVERTISEMENT

Nu ne gândim la câştigarea trofeului. Nu-l cunosc personal pe Dan Petrescu, dar am văzut echipele lui. Ştie cum să se apere, dar şi când să atace. Am văzut cu toţi ce rezultate a avut în Europa League. Pentru noi este un rival de talie înaltă”, a declarat Julen Lopetegui la conferința de presă.

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, și Fernando vorbesc de la Cluj despre CFR – Sevilla, meci care va avea loc joi, de la ora 19:55.LIVE ACUM de la Cluj. Toate informațiile sunt pe www.fanatik.ro

Posted by Fanatik.ro on Wednesday, February 19, 2020

”CFR este o formație puternică pe teren propriu”

Fernando, mijlocașul defensiv brazilian al celor de la Sevilla, a remarcat rezultatele bune obținute de CFR Cluj pe teren propriu în acest sezon de Europa League, când formația lui Dan Petrescu a învins în Gruia pe Lazio, Rennes și Celtic.

ADVERTISEMENT

Suntem conecentraţi şi ştim că trebuie să câştigăm meciul de mâine. CFR Cluj este o formaţie dificilă. Ştim că CFR Cluj este o formaţie puternică pe teren propriu.

Vom lupta ca să câştigăm meciul. Lotul Clujului este puternic, dar sunt sigur că vom face o partidă bună şi că putem să câştigăm. Nu ne gândim la starea gazonului, suntem concentraţi pe joc”, a declarat Fernando.

Prima manșă a „dublei” dintre CFR Cluj și Sevilla are loc joi, de la ora 20:00, în Gruia, în timp ce returul este programat pe „Ramon Sanchez Pizjuan” o săptămână mai târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: