Fotbal intern

Gazonul de pe Arena Naţională a cedat după România – Spania 1-2! Terenul e plin de smocuri de iarbă! FOTO

06.09.2019 | 15:29
Gazonul de pe Arena Nationala a cedat dupa Romania  Spania 12 Terenul e plin de smocuri de iarba FOTO

Arena Naţională a avut parte de un gazon nou pentru meciul România – Spania 1-2, însă suprafaţa de joc a cedat în timpul partidei. După cele două concerte din această vară, Primăria Capitalei a schimbat covorul de iarbă de pe cel mai mare stadion al ţării, dar problemele au reapărut imediat, după antrenamentele de miercuri ale celor două selecţionate. FANATIK îţi prezintă felul în care se prezenta gazonul de pe Arena Naţională după România – Spania 1-2.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meciul România – Malta. Vezi toate cotele AICI

Cum arăta gazonul de pe Arena Naţională înainte de România – Spania 1-2

La scurt timp după ce jucătorii celor două naţionale au efectuat încălzirea înainte de România – Spania 1-2, îngrijitorii gazonului de pe Arena Naţională au luat la puricat suprafaţa de joc şi au extras toate smocurile de iarbă rămase.

Imediat după startul meciului, bucăţi de gazon au început să sară. Suprafaţa de joc s-a deteriorat cu trecerea minutelor, iar la pauză a început o nouă vânătoare de smocuri de iarbă. Îngrijitorii au extras bucăţile de iarbă care au sărit, la fel ca în startul meciului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Gazonul de pe Arena Naţională a cedat după România - Spania 1-2
Gazonul de pe Arena Naţională a cedat după România – Spania 1-2
  • 30 de minute a rezistat noul gazon, primele probleme apărând încă de la antrenamentul Spaniei
  • 10 schimbări ale gazonului de pe Arena Naţională s-au efectuat de la inaugurarea stadionului

Urmele de la finalul meciului România – Spania 1-2

În timpul celei de-a doua reprize, mai mulţi jucători au avut probleme din cauza gazonului. La aproape orice intrare prin alunecare, fotbaliştii au ras bucăţi bune de iarbă, urmele fiind vizibile foarte clar la finalul meciului România – Spania 1-2.

Mai multe porţiuni din gazon nu s-au prins bine, iar după fluierul de final al lui Deniz Aytekin erau vizibile zeci de smocuri de iarbă pe terenul Arenei Naţionale. “Am văzut că nu arată prea bine gazonul, ceea ce e trist. Am văzut după antrenamentul nostru, nici n-a trebuit să mai aștept și antrenamentul Spaniei”, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, înainte de startul meciului.

Gazonul de pe Arena Naţională a cedat după România - Spania 1-2
Gazonul de pe Arena Naţională a cedat după România – Spania 1-2
  • 242.000 de euro a costat montarea noului gazon de pe Arena Naţională