Fotbal intern

Gazonul de pe Arena Națională a stricat Dinamo – FCSB! „N-am văzut așa ceva de la la juniori. Poate în Liga a treia”

12.11.2018 | 17:38
Gazonul de pe Arena Nationala a stricat Dinamo  FCSB Nam vazut asa ceva de la la juniori Poate in Liga a treia

Ambele tabere s-au plâns de gazonul de pe Arena Națională. Toată lumea a spus că terenul a stricat marele derby, Dinamo – FCSB și că fotbalul ar fi fost altul dacă nu se juca mai degrabă pe nisip!

”Faptul că am jucat în 10 oameni pe terenul ăsta m-a încântat într-un fel. Nu am vorbit cu ea, că era târziu aseară. Nu am vorbit cu fina, am vrut să-i dau un mesaj, dar era prea târziu. O să vorbesc astăzi. Eu cred că îşi dă seama că pierde foarte mult. Toată munca pe care o face şi tot războiul pe care-l duce cu Dragnea şi cu centura Capitalei şi cu toate astea vor păli în faţa unui lucru minor. Adică pierde foarte mult politic. Şi asta face, meseria ei la ora asta e politica. Şi meseria şi-o pierde. Toate lucrurile bune pe care le face se anulează prin acest gazon, acest teren. Ce a făcut, aia, cu 3.000 de copii, s-a uitat. A pierdut mult, mult de tot politic. Dacă ei vor, pot să-l cumpăr eu şi după aia să se scadă din chirie, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport

Gazonul de pe Arena Națională a stricat Dinamo - FCSB! Olimpiu Morutan in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Olimpiu Morutan a avut probleme serioase în timpul partidei din cauza gazonului de pe Arena Națională

Gazonul de pe Arena Națională a stricat Dinamo – FCSB!

Concluziile derby-ului le-a tras Florinel Coman. Jucătorul FCSB-ului a precizat că n-a mai întâlnit un asemenea teren de pe vremea când evolua la juniori. ”Un teren foarte greu, dar astea sunt condiţiile şi trebuie să ne descurcăm. La juniori jucam cam la fel, aşa era. Jucam şi la Liga a treia, când am jucat la Viitorul, cam la fel. Pe ambele echipe cred că ne-a dezavantajat terenul, dar am făcut egal şi trebuie să privim partea bună, că am luat un punct”a declarat Florinel Coman.

„O ruşine de teren. Avem un singur stadion mare şi e o ruşine”, a spus și Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – FCSB. Antrenorul câinilor crede că marele derby avea nevoie de un gazon mai bun pentru ca fotbaliștii să se poată exprima la adevărata valoare.

  • 1-1 a arătat tabela de marcaj la finalul partidei Dinamo – FCSB