Fotbal intern

Gazonul de pe “Arena Naţională” arată impecabil înainte de România – Serbia. Foto

08.10.2018 | 15:50
Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania  Serbia Foto

Veste bună pentru Cosmin Contra înaintea meciului România – Serbia, duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, pe “Arena Naţională”. Gazonul celui mai mare stadion din România arată impecabil, iar “tricolorii” vor avea parte de cele mai bune condiţii la meciul din Liga Naţiunilor, Grupa 4, Seria C. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

FCSB a ajuns la un acord cu FRF (Federaţia Română de Fotbal) pentru a nu juca o perioadă pe “Arena Naţională” pentru a proteja gazonul, iar Gigi Becali a decis să mute echipa pe stadionul “Anghel Iordănescu”. Astfel, ultimul meci jucat pe “Arena Naţională” a fost pe 30 august, atunci când FCSB s-a duelat cu Rapid Viena, scor 2-1.

Gigi Becali laudă gazonul de pe “Arena Naţională” înainte de România – Serbia

De atunci, gazonul de pe “Arena Naţională” a intrat în reparaţii. Gigi Becali, patronul FCSB-ului a avut numai cuvinte de laudă în legătură cu starea excepţională în care arată suprafaţa de joc de pe cel mai mare stadion din România.  “Mi-a zis Meme că gazonul de pe Arena Naţională e excepţional, e foarte bun şi nu sunt ironic. O să revenim acolo foarte curând şi o să fie altceva”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FCSB – Concordia 0-1.

În legătură cu starea gazonului a vorbit şi Răzvan Marin la revenirea în România pentru meciurile cu Lituania şi Serbia. “Din câte am înţeles, cei de la Steaua au fost rugaţi să nu joace pe Naţional Arena ca să avem un gazon cât mai bun. Sper să fie foarte bun gazonul şi să putem să jucăm un fotbal frumos”, a declarat Răzvan Marin.

“Tricolorii” vor juca împotriva Lituaniei pe 11 octombrie

Jucătorii echipei naţionale a României la antrenamentul susţinut după reunirea de la Mogoşoaia
Jucătorii echipei naţionale a României la antrenamentul susţinut după reunirea de la Mogoşoaia

Jucătorii echipei naţionale a României s-au renunit la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia pe 7 octombrie, iar marţi, 9 octombrie, “tricolorii” vor decola spre Vilnius, acolo unde joi, 11 octombrie, de la ora 21.45, pe stadionul “LFF”, vor întâlni Lituania. Cel de-al doilea joc este programat duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, pe “Area Naţională”, în faţa Serbiei.

Toate meciurile echipei naţionale din România sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.