Fotbal intern

“Gazonul de pe Arena Naţională arată perfect. E cel mai bun din România!”

05.12.2018 | 13:17
Gazonul de pe Arena Nationala arata perfect E cel mai bun din Romania

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, susţine că gazonul de pe “Arena Naţională” arată perfect şi a dezvăluit că meciul dintre vicecampioana României şi CFR Cluj, din etapa 21, din Liga 1 Betano, care va avea loc pe 22 decembrie, de la ora 20.00, ar putea să se joace pe cel mai mare stadion din România.

Gabriela Firea a închis “Arena Naţională” pentru a rezolva problemele pe cate le avea gazonul, iar Gigi Becali a fost nevoit să mute echipa la Piteşti, pe stadionul “Nicolae Dobrin”. Deşi fina latifundiarului din Pipera a anunţat că durează minim 2 luni până va deschide cel mai mare stadion din România, Gigi Becali crede că derby-ul cu CFR Cluj va avea loc pe “Arena Naţională”.

Gigi Becali laudă gazonul de pe “Arena Naţională”

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit şi de ce a refuzat ca echipa sa să mai joace pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Pipera. “Eu cred că meciul cu CFR Cluj se joacă pe Arena Naţională. Acum are cel mai bun gazon din România. Trebuie să aşteptăm să vedem. Fina are prea multe probleme pe cap şi nu vreau să îi cer lucruri. Nu îmi place să cer. Dacă nu era fina mea… aoleu… Asta e situaţia! La finul am avut un gazon bun, dar am avut numai ghinioane. Nu mai joc în viaţa mea la Voluntari. Ne-a egalat Botoşani, ne-a bătut Chiajna. Nu ai siguranţă pe stadionul ăla, parcă nu eşti fotbalist acolo. Ăla e stadionul adversarilor. Am văzut gazonul de pe Arena Naţională în urmă cu o săptămână şi arată perfect. La ora meciului cu CFR Cluj o să fie şi mai bun”, a spus Gigi Becali, patronul echipei FCSB, la Pro X.

  • 207 milioane de euro a costat “Arena Naţională”
  • 55.634 de locuri are “Arena Naţională”

FCSB – CFR Cluj se joacă în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20.00. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.