Fotbal intern

Cum arată gazonul la Sepsi – Viitorul. Patronul gazdelor a ajutat la îndepărtarea zăpezii de pe suprafața de joc. FOTO+VIDEO

22.02.2019 | 19:09
Cum arata gazonul la Sepsi  Viitorul Patronul gazdelor a ajutat la indepartarea zapezii de pe suprafata de joc FOTOVIDEO

Sepsi OSK – Viitorul Constanța se joacă în etapa 25 din Liga 1 Betano, ultima din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, iar gazonul de pe stadionul din Sfântu Gheorghe este acoperit de zăpadă înainte de derby-ul pentru un loc de play-off. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


UPDATE, ora 19.20. Patronul echipei Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, și-a ajutat angajații la îndepărtarea zăpezii de pe suprafața de joc.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a îndepărtat zăpada de pe gazon înaintea meciului cu Viitorul

UPDATE, ora 19.00. Angajații clubului Sepsi OSK au început să îndepărteze folia de protecție pusă deasupra gazonului. În Sfântu Gheorghe ninge în continuare.

Momentul în care angajații clubului organizator îndepărtau folia de protecție de pe gazonul stadionului din Sfântu Gheorghe

⚽️❄️ #csakazosk #liga1betano #FCVOSK #playoff❄️⚽️

Gepostet von Sepsi OSK am Freitag, 22. Februar 2019


Gazonul de pe stadionul din Sfântu Gheorghe este acoperit de zăpadă aproape complet, cu aproape două ore înaintea partidei Sepsi OSK – Viitorul Constanța, din etapa 25 a Ligii 1 Betano. Oficialii grupării antrenate de Eugen Neagoe au întins o folie pe suprafața de joc pentru a proteja gazonul înaintea duelului din etapa 25.

Gazonul de pe stadionul din Sfântu Gheorghe e acoperit cu zăpadă înainte de Sepsi – Viitorul

Angajații clubului au început de dimineață să îndepărteze zăpada de pe folia pusă pe suprafața de joc, iar cu puțin timp înainte ca arbitrul să fluiere startul jocului o să fie îndepărtată. Organizatorii speră ca terenul să arate bine și să nu fie înghetat la ora meciului cu FC Viitorul Constanța.

Sepsi OSK – FC Viitorul Constanța este un meci important pentru un loc de play-off. Gruparea antrenată de Eugen Neagoe se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 36 de puncte, iar fosta campioană a României este pe locul 7, cu 34 de puncte. Astfel, orice punct obținut în etapa 25 din Liga 1 Betano este foarte bun pentru formația din SfântuGheorghe, deoarece elevii lui Eugen Neagoe ar putea să își îndeplinească obiectivul de a se clasa pe un loc de play-off.

Viitorul, parcurs slab în 2019

FC Viitorul Constanța nu are un parcurs bun în anul 2019. Echipa pregătită de Gică Hagia remizat pe propriul teren cu Universitatea Craiova, scor 0-0, a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 3-0, și de Poli Iași, scor 0-1. După meciul cu Sepsi OSK, FC Viitorul Constanța  va primi vizita celor de la FC Botoșani, în ultima etapă  din sezonul regulat.