Gazonul de pe Wembley arată catastrofal înainte de Tottenham – Man City. În weekend a fost meci din NFL!

Alin Miu   
în Manchester City
29/10/2018, 20:58
Gazonul de pe Wembley arată catastrofal înainte de Tottenham – Man City. În weekend a fost meci din NFL!
Gazonul de pe Wembley arată catastrofal înainte de Tottenham - Man City

Gazonul de pe Wembley se prezintă în condiții execrabile înaintea meciului pe care Tottenham îl va disputa cu Manchester City, luni seara, de la ora 22:00, în epilogul etapei a 10-a din Premier League. 

Cu numai 24 de ore înaintea orei de start a jocului din Premier League, pe Wembley a avut loc un meci din NFL, în care Philadelphia Eagles a învins-o cu 24-16 pe Jacksonville Jaguars.

Gazonul de pe Wembley arată catastrofal înainte de Tottenham – Man City

Evenimentul a lăsat urme, iar acum gazonul de pe Wembley arată de nerecunoscut. Cu siguranță este o veste care l-a înfuriat pe Guardiola, adeptul unui stil de joc spectaculos, bazat pe numeroase pase la firul ierbii. Nici pe Tottenham nu o va avantaja foarte mult însă, Spurs având un stil de joc asemănător.

Manchester City traversează o formă fantastică în acest start de sezon, pierzând un singur joc până acum, cel cu Lyon din grupele Ligii Campionilor. În rest, au mai fost două remize pentru băieții lui Guardiola și numai victorii, indiferent de competiție, indiferent de adversar.

Tottenham stă bine doar în campionat

Tottenham are evoluții contrastante, însă în ultima vreme și-a mai revenit. În Premier League a bifat șapte victorii și două eșecuri, în timp ce în Liga Campionilor stă mult mai rău, cu numai un punct adunat din primele trei etape cu Inter, Barcelona și PSV.

Spurs au pierdut precedentele lor două jocuri cu Manchester City, primind nu mai puțin de șapte goluri. Totuși, bilanțul meciurilor directe din ultima vreme nu le este defavorabil „pintenilor”. Până la aceste două eșecuri, Tottenham avea o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere în duelurile cu Manchester City.

De notat faptul că City n-a mai pierdut un joc pe teren străin de la semifinala de Liga Campionilor cu Liverpool, disputată pe 4 aprilie și pierdută cu 0-3 pe Anfield.

Închide ×